Ben ik zwanger?

Ik zit met zo veel stress! Zaterdagavond had ik een feestje. Ik had redelijk veel gedronken dus ik was niet heel helder meer. Ik ging met een goeie vriend van me mee naar huis en van het een kwam het ander. Maar omdat we allebei een beetje dronken waren zijn we helemaal vergeten een condoom te gebruiken… het was wel mijn eerste x dus toen ik sochtends naar de wc ging kwam er best veel bloed mee, maar nu heb ik nog steeds bruinige afschijding. Ik ben meteen gestopr met het slikken van de pil zodat ik hopelijk zo snel mogelijk ongesteld word maar zit nu wel een beetje in de stress. Ik heb ook het gevoel alsof ik een tampon in heb maar dat is helemaal niet zo. Hebben jullie tips of weten jullie wat ik kan doen?! Thankss :v:

slik je de pil normaal door? anders was stoppen met de pil toen niet zo slim. maar als je goed aan de pil was is er niks aan de hand denk ik. dat verstopte gevoel komt misschien doordat de jongen in kwestie niet zo voorzichtig was en het allemaal wat geschaafd is daar

verder kan dit in het ben ik zwanger topic bij seks enzo bovenaan

Heb gewoon alsjeblieft geen seks als je niet weet wat de consequenties zijn.

Maar goed. Als je normaal de pil niet doorslikt, ben je inderdaad nogal dom geweest. En in dat geval zou ik maar gewoon over een tijdje een zwangerschapstest doen en voortaan beter nadenken (of eerder dan 4 dagen erna nadenken over een morningafterpil).

Je had beter de pil gewoon kunnen blijven slikken, in het doorslikken ben je veiliger dan met een stopweek vlak na onveilige seks.
De rest wat je omschrijft hoef je niet over in te zitten. Je was aan de pil, dus waarschijnlijk ben je niet zwanger hoor.

Verder is hier dit topic al voor:
http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.6075.html

Als je de pil gewoon ‘goed’ slikt, dan is hij 99% veilig heb ik een keer gelezen.

Dit kan in het ‘Ben ik zwanger’-topic
http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.0.html

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.0.html