Bedreiging wat moet ik doen?

Hee,
Ik vond een tijdje een jongen leuk en hij gaf mij het gevoel dat hij mij ook leuk vond
Na heel veel leuke gesprekken en hem gezien te hebben bij de sportdag , begon hij mij te negeren
Ik had op twitter geschreven (achteraf heel dom) dat ik hem misde en nog altijd aan hem dag
Nog geen uur later kreeg ik een bedreiging van een meisje dat ik niet met hem had en als ik niet uit zijn buurt bleef dat ik dan word geslagen dat was aan het begin van mijn vakantie (4 juli ) en zij zit ook bij mij op school nu is het probleem de vakantie is maandag weer voorbij en dan ben ik bang dat ik inderdaad geslagen word. Want haar vriendinnen zijn best gevaarlijk trouwens wat die jongen van vind ‘’’ trek je niks van aan en ga terug dreigen…’’ dus daar heb ik ook niks aan het het stomste is daarna negeerde hij mij alwéér :dry: dus wat moet ik doen als ik geslagen word zou ik dan me niet op de teentjes laten trappen of zou ik naar de leraar gaan (waar ik niet zo’n fan van bent want die gaan naar je ouders…)

Trouwens kan ik wel gewoon tegen hem praten of zou ik dat maar beter niet doen??

Het lijkt me sterk dat ze je echt slaan, grote kans dat het van die meiden zijn met een grote bek maar ondertussen de staart tussen de benen. Wat jij deed was een domme acties, maar er zit een hele zomervakantie tussen, lijkt me sterk dat ze je nu nog gaan ‘‘slaan’’.

+ Als ze idd iets van plan zijn, zorg dat je niet alleen bent. Doen ze toch iets, meteen naar de leerkracht/directie stappen. Zo komen ze niet weg met zinloos geweld.

+ negeer die jongen ook, bij hem vind je geen steun.

Bedankt mensen!

Dat is waar , maar ik wist niet dat hij een vriendin had…
En ik had via via een briefje gegeven waarop een liefdes tekst stond en zijn antwoord wat hij van vond was ‘’‘leuk!’’ En hij was erg verlegen als ik in z’n buurt stond en ik was volgens hem zijn beste fan en na een hele negeersessie heeft hij ineens een vriendin.

Jij maakt echt wel veel mee :astonished:
Dan weet je niet of een persoon je leuk vind, dan weer dat je de buurjongen uit walibi leuk vindt en hem wilt vergeten. En dan nu dit :astonished:
Maar verder geen tips voor je.

l
Tja weet je ik vind deze persoon niet meer leuk maar ik weet dus niet wat ik moet doen
En tja die jongen uit Walibi kunnen we maar beter niet over hebben :dry:

Ik heb de helft nog niet eens meegemaakt en ben heel wat ouder.
Pff zeg.

Sluit jezelf op in de kast dan ben je veilig

O ja, en vergeet de fluitende buurjongen niet.

Jaa dat was als het goed is ook die jongen uit walibi

Zal me benieuwen wat je volg week weer meemaakt.
Verheug me al op de verhalen.

Wat een onzin dit. :grinning_face_with_smiling_eyes:

:hammer:

Help?

Politie en een bodyguard inhuren.

Waar kunnen we je nog mee helpen? Vind het echt ontzettend rot voor je dat dit is gebeurd maar het enige wat je nu kan doen is afwachten. Meestal zijn dat soort dreigementen toch bluf dus zou me er niet teveel zorgen over maken.