Bedplassen

Heey,
Ik heb een heel groot probleem, ik heb een hele lieve vriend, en die wil heel graag dat we bij elkaar mogen slapen, wat ik zelf ook heel graag zou willen, nu heeft mijn moeder dus gezegd dat het na een half jaar dus mag, maar over een maand hebben wij het al een halfjaar.
Daar ben ik dus ook best wel blij mee, maar ik heb ook een heel groot probleem,
ik plas soms nog in me bed (ik weet dat sommige hier vast domme grappen over gaan maken) maar ik kan er echt niks aan doen, ik heb alles al geprobeert, ik slaap heel diep 's nachts dat ik gewoon niet wakker wordt, en op het moment heb ik pilletjes waardoor het veel minder vaak gebeurt, maar ik durf nu nog steeds niet bij hem te slapen, omdat ik dan bang ben dat ik dan ook in me bed plas.
Ik durf het hem echt niet te vertellen, zou het verstandig zijn om het toch maar wel te vertellen?
En zijn er nog meer meiden met dit probleem?
Groetjes

Dokter!

Ben ik al geweest, en heb ik dus die pilletjes van gekregen, maar het werkt niet helemaal:(

Wat rottig zeg!! Ga voor dat je naar bed gaat even naar de wc, en zet je wekker een paar keer in de nacht aan. Erg vervelend maar als je dit steeds mindert denk ik dat je er wel vanaf komt.

Mijn zusje heeft het ook heel lang gedaan. Echt abnormaal lang, alles geprobeert maar niks werkte… En nu is ze er vanaf door een bepaald medicijn geloof ik, of een behandeling. Ik zal straks even voor je vragen.

Of als je dat al gedaan hebt: ziekenhuis en laten onderzoeken door specialisten.

Als zij het ook niet weten… tja je kan twee dingen doen of het vertellen of hopen dat het nu net die ene keer niet gebeurt.

Wat ook kan helpen: weinig drinken voor je gaat slapen en naar het toilet gaan. Vroeg je wekker zetten zodat je eens naar het toilet kan gaan.

Dit klinkt heel dom, maar mijn zusje is ervan afgekomen door een bepaald ding dat straling tegenhoud. Zelf geloofde ik er ook nooit in, maar het heeft echt gewerkt. En daarvoor heeft ze alles geprobeert! Alle pillen, verschillende praktijken bezocht etc.

Ik zou het je vriend gewoon vertellen. Je moet hem gewoon uitleggen dat je graag bij hem komt slapen maar dat je bang bent dat je dan in bed plast. Hopelijk snapt je vriend het en hij gewoon dat het geen probleem is en dat hij je zelfs gaat helpen het te verkomen.

Je kan dit soort dingen moeilijk verzwijgen. Je hebt dit probleem nou eenmaal en je komt er blijkbaar niet zo makkelijk vanaf. Als hij hier niet mee om kan gaan is het jammer, en je moet je ook eens gaan nadenken of het wel de ware is.

Misschien dat wanneer je vriend bij je slaapt, je onbewust weet dat je echt NIET in je bed moet plassen, en vaak gebeurt het dan ook niet. Je weet namelijk voor jezelf hoe erg je het zal vinden, en je zit er mee, waardoor op de een of andere manier je lichaam dat seintje ook oppikt.
Daarbij slaap je soweiso vaak minder vast als je vriend bij je slaapt (helemaal de eerste keren) dus zou ik me dan niet heel druk maken. Zou het hem iig wel zeggen, en hij zal er vast wel begrip voor hebben, bedoel je kan er ook gewoon niks aan doen.

Je moet het hem wel vertellen. Hij gaat er vroeg of laat toch achter komen, lijkt mij.

Ah okee, en was ze daarvoor naar het ziekenhuis geweest ofwat?

Ziekenhuis konden ze niet vinden. Een klant van men moeder heeft toen een adress gegeven waar je een bepaald aardestralings ding kon kopen.

Nou, ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik zou toch ook niet graag bij iemand slapen als je weet dat de lakens om het even welk moment nat kunnen worden.
Dit is nu heel cru gezegd en grof, maar jongens zijn dan nog een stuk minder tactvol als meisjes en eerlijk gezegd denk ik wel dat hij dat niet graag zal horen.

Normaal zou ze met die tips: wekker zetten, niet te veel drinken en naar het toilet gaan voor te gaan slapen wel goed moeten zijn en hoeft ze het niet te vertellen.

En als er zoals Monofoob al zegt, middelen bestaan om ervan af te komen al zeker niet.

ik kan alleen maar iets vinden over een of andere steen ofzo, of is het een apparaat of wat voor iets is het?

Het is misschien niet fijn, maar hij kan het toch beter weten dan dat hij 's nachts opeens wakker wordt omdat het bed nat is. Als je het weet kan je tenminste voorbereiding treffen, zoals schone lakens in je kamer leggen en een plasticlaken (of hoe heet zo’n ding) onder je normale laken leggen. Dan is het als het gebeurt niet zo’n big deal.

Maar misschien heb ik wel geluk met mijn vriend. Hij zou me zo wel accepteren en me ermee helpen en steunen. Hij zei ook dat hij dit soort dingen wel van te voren wilt weten. Maar hij zei ook dat andere jongens het misschien niet accepteren omdat ze het vies vinden.

Hoewel je idd voorbereidingen kan treffen, doet dat weinig af van het feit dat hij er ook in ligt. Wat niet alleen behoorlijk onaangenaam is, maar ook nog eens een desastreus gevolg kan zijn voor hun seksleven (als daar al sprake van is)

Ik vind gewoon niet dat ze het moet vertellen, zolang er iets tegen te doen is. Als alle tips nu niet helpen en er niets gevonden wordt om het te verhelpen, dan wel ja. Maar zolang er nog andere opties zijn, denk ik dat zij er zich ook beter zal door voelen als ze het niet hoeft te vertellen.

Ik heb laatst zoiets ergens gelezen (of op tv gezien haha), en dat meisje moest dan 3 of 4x per nacht haar wekker zetten en er dan uit om te plassen, misschien dat je zoiets kan proberen als je dat nog niet geprobeerd hebt?
en ver voor ze ging slapen volgens mij na 20u dronk ze niets meer, voordat ze ging slapen ging ze naar de wc, 'n paar uur later de wekker om te plassen, en dan 'n paar uur later weer de wekker.
wel heel vermoeiend, maar 't werkte uiteindelijk wel volgens mij (:
succes!

Poeh dat lijkt me ook erg vervelend! Ik zou sowieso dan voor slapen gaan misschien niet te veel drinken, zoals hier boven al staat, en voor het slapen gaan naar de wc gaan, maar ik denk eigenlijk dat je dat sowieso wel doet. En ik denk dat ik het hem toch zou vertellen, ik snap dat dat heel vervelend is en dat je het misschien niet durft, ik zou er ook veel moeite mee hebben. Maar jullie hebben toch al een half jaar, ik denk dat je het dan best kan zeggen, en dat hij het wel zal accepteren, want je kan er zelf ook niks aan doen. Succes ermee!

Ja, dit ja! Ik was net aan het googlen was het ook tegen gekomen, ze noemen het een plaswekker. :slightly_smiling_face:

Bedankt voor jullie reacties :slightly_smiling_face:
Ik denk dat ik het hem toch maar ga vertellen, ik bedoel niemand is perfect toch?
En een plaswekker heb ik ook heel lang gebruikt, maar dat werkt ook niet echt:(