Beauty Stappenplannen

Plaats hier jou stappenplannen over beauty en geef elkaar tips en uitleg zelf plaats ik ook berichten;)

Mooie Huid&Make up

  1. Crème aanbrengen

Na het reinigen van je huid breng je een vochtregulerende crème aan, om je huid glad te maken. De foundation zal dan beter hechten. Dep je gezicht hierna altijd met een tissue om overtollig vet van het huidoppervlak te verwijderen.

  1. Onzuiverheden verdoezelen

Verdoezel puistjes en onvolkomenheden. Breng een camouflerende crème met een fijn kwastje op de vlekjes aan. Sommige delen van je gezicht behandel je met camouflagecreme. Bijvoorbeeld onder je ogen, langs je neusvleugels, op je kin en voorhoofd.

  1. Foundation

Gebruik een foundation met een ingebouwde zonnefilter. Breng de foundation met de vingertoppen aan en verwarm hem zodat hij op de huid smelt. Bedek alleen de delen die het echt nodig hebben waar de huid oneffen is of open portiën bedekt moeten worden. Wrijf goed uit.

  1. Poederen

Beperk het gebruik van poeder. Zoek een samenstelling met een gele ondertoon, omdat transparante poeder kleur opneemt en de huid bleker maakt. Gebruik alleen poeder op plekken die snel glimmen zoals de neus en de kin.

  1. Ogen opmaken

Dep met een sponsapplicator een lichte oogschaduw op het ooglid. Breng vervolgens met een oogschaduwkwastje een donkerder tint van dezelfde kleur op de oogholtelijn aan. Vermeng goed zodat de kleuren geleidelijk in elkaar overgaan.

  1. Wimpers bewerken

Accentueer de onderste wimpers met een taupekleurig kohlpotlood en fixeer dat met een beetje oogschaduw (dezelfde tint als voor de oogholtelijn). Voor een natuurlijke uitstraling hoef je geen lijntje op de bovenste wimpers aan te brengen.

  1. Mascara

Maak je wimpers voller door enkele dunne lagen mascara aan te brengen. Zo worden je wimpers mooier dan wanneer je mascara in een dikke laag aanbrengt. Zet de mascararoller tegen de wortels en trek hem voorzichtig door de wimpers naar de punten. Kies bruin voor een natuurlijke uitstraling en zwart als je voor glamour gaat.

:sunglasses: Lippen kleuren

Gebruik een lippenpotlood in een tint die met de natuurlijke kleur van je lippen overeenkomt. Trek een lijn om de liprand en vul de lippen in. Breng een roodbruine lipstick op en dep de lippen met een tissue. Breng de lipstick opnieuw aan en herhaal dit proces een paar keer.

  1. Blusher

Gebruik een blusherkwast met rozebeige poeder om je wangen een eenvoudig kleurtje te geven. Blaas het overtollige poeder van de kwast en geef voorzichtig vorm aan de jukbeenderen.

  1. Lipgloss

Eindig met een laagje transparante lipgloss. Breng de glanslaag in het midden van de onderlip om je lippen te accentueren. Accentueer je wenkbrauwen door ze eerst met een beetje lipglans te bestrijken en ze netjes te kammen.

Feestelijk make up

Begin met je wenkbrauwen. Borstel met een wenkbrauwborsteltje de haartjes de goede richting in (haartjes die er heel erg uitspringen eventueel bijknippen). Daarna trek je met een pincet de overtollige haartjes eruit.

Pak een grote poederkwast en doop hem in het losse poeder. Poeder met een glittertje (bv. die van de Douglas) maakt het geheel extra feestelijk. Breng het losse poeder aan over je hele gezicht (vergeet je hals en kaak niet!).

Breng met een smaller kwastje verschillende tinten grijs aan op je ogen. Voor een mooi verloop kies je eerst voor lichtgrijs, daar donkergrijs ‘overheen’, en dan naar boven toe werken met steeds lichtere tinten. Zilver is bijvoorbeeld erg mooi! Zorg dat het niet helemaal tot aan je wenkbrauwen doorloopt, dat geeft een té dellerig effect.

Breng donkergrijs of zwart oogpotlood aan onder je oog (boven kan/mag ook). Het mooist is om pas halverwege of driekwart onder je oog te beginnen, dus niet helemaal tot in het puntje bij je neus doorgaan. Dit geeft je een mooiere en grotere oogopslag. Let wel: hoe donkerder de kleur van je potlood, hoe kleiner je ogen lijken.

Neem je wimperkruller en houd deze zo’n 20 seconden op je wimpers (niet té hard knijpen). Het is handig om met je vinger eventjes je oog ‘op te trekken’ zodat je makkelijker kunt knijpen. Daarna pak je je (zwarte) mascara en breng je twee laagjes aan op je bovenste wimpers, en eentje op de onderste. Het fijnste is om het in een zigzaggende beweging aan te brengen, dan scheidden de wimpertjes zich beter en krijg je geen klontjes.

Vervolgens kun je op je lippen een kleurtje aanbrengen met een lippenstift. In plaats van te ‘stiften’ breng je het met een kwastje aan, zodat je het fijner kunt verdelen. Daarna breng je een gloss aan (met een ander kwastje), liefst transparante gloss of in exact dezelfde kleur als je lippenstift. Voor een subtiel effect doe je alleen gloss op het midden van je lippen, voor een super feestelijk effect breng je het overal op je lippen aan.

Heb je dit uit jezelf of gekopieerd en geplakt uit van een blog ofzo? :wink:

Mooie zachte huid

Basisverzorging

Elke dag 2*daags je huid reinigen met Dr Baumann milk en lotion of reinigingsgel (alleen een schone huid neemt voedings-en hydraterende bestanddelen op!)
Dun aanbrengen van Liposomen Multi Active Serum Dr Baumann crème aanbrengen

Intensieve verzorging
Verzorg de gevoelige huid rond de ogen met speciaal ontwikkelde ooggel en/of oogcreme
Gebruik 1* per week een peeling en een masker
Intensiveer je huidverzorging met vitamine kuurtjes dmv ampullen
Gebruik altijd een gezonde zonbescherming als je het zonnetje op zoekt!

Sommige dingen;)

Niet uit een blog

Ik vind het uberhaupt een nogal nutteloos topic, dit hele subforum is ervoor bedoelt om elkaar tips te geven dus zie niet de toevoeging van dit topic. Maar dat wat ik heb gequote moet je echt nooit doen, dat is zo ranzig! Er zitten bacterien/speeksel in je adem en dat blaas jij dan lkkr je kwast in en zo hoppa op je gezicht. Kwasten tik je af, blazen doe je nooit!

Dit topic is gewoon bedoeld voor stappenplannen!? Dat is toch leukkk

Niet als je die dingen ook op websites/blogs kan vinden >.<

Ik kan hier niets mee mensen.

up

HA! Achterhaald Joe

De helft van de dingen is juist niet goed.