BBL werkplek.

Hallo (:,

Ik weet dat dit eigenlijk in het “ik zoek werk” topic moet alleen daar wordt naar mijn idee niet zo snel gereageerd dus ik dacht ik post het hier even. Ik volg de opleiding Detailhandel in de BBLvorm. Dat betekent dat ik één dag naar school ga en daarbij minimaal 20 uur moet werken. Ik ben daar dit jaar aan begonnen en heb in die tijd twee baantjes gehad. Die baantjes waren toch niks voor mij, het was allebei in een kledingwinkel. Ik vroeg me af of iemand misschien leuke ideeën heeft van werkplekken die ook redelijk verdienen? Ik heb al veel rondgekeken maar ben nog niet echt enthousiast over iets en ben bang dat ik weer een verkeerde keuze maak. Dus weet iemand misschien iets?

In wat voor soort dingen ben je geintereseerd, is wel belangrijk om te weten eerst?

Supermarkt, dingen zoals de music store en free record shop, specialistenwinkel (kaasboer, slager, groentenboer) speelgoedwinkel, electronicawinkel (denk aan it’s), dingen zoals marskramer…

Genoeg keus denk ik, gewoon een keer de stad in, vind je denk ik genoeg !! :wink:

Ik zag vanmiddag deze site ( ik was zelf ook op zoek)

www.stagemarkt.nl

Is blijkbaar ook voor werkplekken…

Dankje voor de reactie’s! Ja ik heb niet echt een voorkeur, ik weet alleen dat ik kledingwinkels waarschijnlijk niet meer wil. Ik vraag me af of het leuk is in een supermarkt of de bart smit ofzo? Wil namelijk gewoon echt iets te doen hebben op mn werk en niet dat ik de hele tijd stom voor me uit zit te staren :stuck_out_tongue:

Upje!

Nobody?

Iemand antwoord op mijn vraag of nog ideetjes? (A)