bbl helpende zorg en welzijn iemand?

hey ik begin eind janurai als het allemaal goed is aan de opleiding helpende zorg en welzijn maar ik moet nog wel een baan hebben voor die tijd in de zorg 4dagen werken 1 dag school, meer mensen die dit doen? en hoe heb je werk gevonden want ik krijg overal nee te horen.

misschien contact opnemen met de school? of hun wat tips hebben voor je ?

Ik doe helpende zorg&welzijn, BOL.
Dus ik kan je niet helpen, school heeft voor mij stage geregeld.
Misschien moet je ff op internet kijken, zoek je bij google helpende zorg&welzijn vacatures op…

Zit je op gilde? Ik ga dit jaar naar gilde, verpleegkundige niveau 4 bol, maar ik wil overstappen naar BBL en het liefst zo snel mogelijk. Ik heb op internet al heel veel uitgezocht maar ik weet niet of je in limburg woont maar in limburg gaat alles via zorgnetlimburg. In januari kun je starten met solliciteren voor BBL, op die site staan dan alle vacatures en daar kun je dan op reageren… Maar ik weet eig niet of deze opleiding 2x per jaar start want op sommige sites staat dat het in september en in januari ofzo start, hopelijk is dit op gilde ook zo want ik wil zooo graag overstappen. Ben mijn zogenaamde vriendinnen zóoooo zat, maar dat is natuurlijk niet de reden dat ik BBl wil gaan doen maar ik zou wel echt blij zijn als ik van ze af ben…

BBl is voor mij beter omdat ik later ok-assistente wil worden of gewoon in het ziekenhuis wil werken en dan specialiseren in een bepaalde richting. Maar gilde stuurtje eerst 3 jaar naar bejaarden en gehandicapten; ook leuk werk maar het ziekenhuis spreekt mij meer aan dus het zou echt fantastisch zijn om me daar in de praktijk te kunnen ontwikkelen ipv in de schoolbanken naast die ********* :wink: