bang om het verkeerd te doen

heb even een vraagje haha,
ik spreek nu al een tijdje met een jongen, en begin hem aardig
leuk te vinden haha.
maar we zaten elkaar een beetje uit te horen over met wie allemaal hadden gezoend enzo en later vroeg hij met wie ik het al had gedaan.
ik zelf heb nog nooit sex gehad hij had daar wel respect voor haha en hij heeft het al wel gedaan. maar hebben jullie dat dan ook dat als de andere het al wel heeft gedaan dat je dan bang bent om het dan verkeerd te doen en het uberhaupt dan eng vind om te doen omdat hij al ervaring heeft.
ik ben zelf al wel 18 heb al wel meer gedaan maar toch denkik daar wel eens aan haha.
ik weet dat ik daar eig helemaal niet bang voor hoef te zijn als je een goeie jongen heeft doet die gewoon rustig aan en denk dat die ook echt wel zo is en anders kan die oprotte haha maar denken jullie ook wel eens zoiets?
en hoe gingen jullie daar mee om?

Veel kan je niet verkeerd doen, en als hij weet dat je maagd bent gaat hij ook niet verwachten dat je een pornoster bent bij wijze van spreken.
Ik denk dat iedereen een beetje onzeker is in het begin, maar als je er klaar voor bent komt het wel goed. En het gaat wel weg als je wat met hem vertrouw bent.
Voor mij is het iig herkenbaar :stuck_out_tongue:

Maar jullie hebben geen relatie?

Als jullie het zouden doen laat het dan op je afkomen, ga er niet te veel over nadenken.

Haha nee heb geen relatie maar het is ook niet zo dat ik nu of morgen sex met hem ga hebbendat hou ik sowieso voor een relatie. maar ik dacht er gewoon even aan en was benieuwd hoe andere daar mee omgingen(: bedankt voor jullie reacties!

-

het komt wel goed!:slight_smile: en niet zenuwachtig zijn want dan maar je het echt een hell voor je zelf haha en je vooral niet schamen want sex heb je met zn 2en dus hij is net zo verantwoordelijk dat t gewoon verloopt haha

idd me2

Ja dat had ik ook hoor! Had bijna nergens ervaring mee toen ik mn vriend kreeg. Vond het ook allemaal maar eng maar als je dat gewoon tegen hem zegt komt het wel goed :slightly_smiling_face: het belangrijkste is gewoon dat je diegene ook echt vertrouwd vind ik.

bedankt voor jullie reacties!
en idd dat is ook gewoon zo
dat als je elkaar vertrouwd en het helemaal goed
zit met elkaar hoef je nergens bang voor te zijn eigenlijk haha
maar toch fijn om te horen hoe andere er mee om gingen (: