Backpacken - reisgenootje(s) gezocht

Heei meiden,

ik vroeg mij af of er nog meer meiden zijn met het idee om te gaan backpacken? Ik wil volgend jaar mei gaan backpacken en dan naar Bali/Thailand/Australië/Amerika gaan, ik weet nog niet waarheen precies, misschien ook wel ergens anders heen, maar eigenlijk wil ik nog iemand vinden om dat met mij te gaan doen.

Dus, heb jij het plan om ook te gaan backpacken en heb jij wel interesse om dat met mij te gaan doen en samen een reisplan uit te stippelen? Dan kan je me noten of hier reageren.

Ik zal nog even kort wat over mijzelf vertellen;

Ik ben Roos, ik ben 17 jaar (tegen die tijd 18) en woon in de provincie Groningen (binnenkort Noord-Holland). Ik ben afgelopen jaar geslaagd voor mijn havo en heb na een week studeren besloten te gaan stoppen om te gaan werken en ‘levenservaring’ op te doen. Ik ben avontuurlijk, enthousiast en vriendelijk en hoop dat ik hiermee één of meerdere meiden kan vinden die mee willen en samen een ontzettend leuke tijd te hebben!

Laat maar wat van je horen.

(Oh en als dit topic niet toegestaan is, kan er ook een algemeen topic van gemaakt worden natuurlijk!)

Hier is al een topic voor.
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/reisgenootreisgenoten-gezocht-234527.msg11480788.html#msg11480788
Volgende keer graag eerst de zoekfunctie gebruiken.

Heb ik gebruikt en ik kon niks vinden oh en het gaat alleen over die groep…

Volgende keer dan toch iets beter zoeken, want het is het 2e resultaat dat tevoorschijn komt.
Zo moeilijk is het dus niet.

Maar je hebt nu het goede topic, dus ik verzoek je dan ook daar naartoe te gaan.

Ik heb ingetypt ‘backpacken’ en daar vond ik niks mee. Oh en trouwens, dat is naar mijn idee niet voor anderen om reisgenootjes te vinden hoor…

Laat de mod’s hier over beslissen. Dat hele topic ging over een andere groep backpackers dus een nieuw topic lijkt mij niet verkeerd…

Ik kan je niet helpen trouwens. Backpacken lijkt me echt helemaal niks eerlijk gezegd :flushed: :slightly_smiling_face:

Dat dacht ik dus :wink:

Aangezien je al een bericht hebt gepost in het andere topic, zet ik hier een slotje op. Dat bestaande topic kan inderdaad gewoon voor zulke dingen gebruikt worden, er zijn meerdere mensen die los van de TS daar al een oproep hebben geplaatst. :slightly_smiling_face: