Baantje gezocht..

Hoi iedereen!
Ik ben op zoek naar een baantje omdat ik geld nodig heb. (Ben aan het sparen voor een nieuwe telefoon, inline skates en ga wekelijks de stad in… Misschien moet ik dat laatste sowieso maar minderen :flushed:) ik ben alleen nogal kieskeurig bij het zoeken van een baantje.

Ik heb al wel verschillende dingen geprobeerd. Ik heb een verkooptopic (http://forum.girlscene.nl/forum/verkoop/update-223-bied-mee-nieuwesieradenadidas-mobiel-nagellak-e.d.-te-koop-295049.100.html) en heb op marktplaats al dingen verkocht. Ik heb ook al accounts op sites waarop je klusjes kunt zetten, alleen heeft dit nog tot niks geleid. ik heb ook al een krantenwijk gehad maar ik zit nog liever zonder baantje dan met dat. (Mijn handen en rug deden heel erg veel zeer, ik kwam in tijdnood met school doordat het overdag moest en het verdiende redelijk slecht. Sowieso waren de mensen die de krant kregen niet eens blij met de krant. (Het is zo’n gratis krant van het dorp)) mijn broertje liep folders dus dat heb ik ook even geprobeerd, maar ook hierover was ik niet te spreken.

Tot zover het gezeur, hieronder staat wat ik wél wil:

-oppassen. (Heb geen idee bij wie)
-werken in winkels als de Etos of kruidvat. (Maar hier ben ik te jong voor)

Ik wil ook best koken of ouderen helpen of zo, maar dit is bijna onmogelijk :flushed:

Kortom: heeft iemand een idee wat ik kan gaan doen, of desnoods sites waar banen op staan of zo?

mag in het algemene bijbaantjestopic

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/algemeen-bijbaantjes-topic-137301.0.html

Zoekfuntie.

Oh okee

Misschien moet je niet zo kieskeurig zijn, de baantjes liggen echt niet voor het oprapen hoor. Ik weet niet hoe oud je bent maar veel supermarkten nemen 14/15 jarige aan om schoon te maken en als je dan oud genoeg bent kun je gaan vakken vullen of kassa ofzo gaan doen.