[b] Bruisend Brussel [/b

[b] http://www.girlscene.nl/images/library/37/7a/49/db/3_ee43e6b647e7a2237daf6a5f8de3cd93d3018b21.jpg[/img]

Shoppen

[size=12pt]De Nieuwstraat is de bekendste shopstraat van in hartje Brussel. De straat telt maar liefst drie H&M’s. Ook is er een Pull and Bear, Zara, Hema, Bershka,… Met andere woorden: hier kan je terecht voor de commerciële winkels. Ook in de Kleerkoperstraat naast de Nieuwstraat vind je nog allerlei winkels zoals The Body Shop, Sacha, Lush,…

De Dansaertstraat is al wat chiquer. Voor de richards (riche → rijk in het frans) zoals ze hier zeggen. Hier zitten enkele Belgische top designers. Ook Zadig & Voltaire kan je hier vinden. Er is nu ook een nieuwe MAC-winkel (niet de computerketen, maar de make-up), binnenkort is er ook nog een Marc Jacobs winkel hier.

Van Airmaxen tot Adidas Gazelle. Voor Sneakers kan je best naar de fresh gaan. Heel leuke winkel met veel keus. Ook Panthers , die je in de straat ernaast kunt vinden, is heel tof.

De Louizalaan is ook een heel bekende straat. Daar moet je wel de metro voor nemen als je uit hartje Brussel komt. Daar heb je weer enerzijds de commerciële winkels, maar ook de top designers. Sinds kort is hier ook een Urban Outfitters.

De Think Twice in de Oude Graanmarkt is een heel budget vriendelijke winkel. Als de collectie pas binnen is betaal je de hele prijs, wat ook altijd heel goed meevalt. Hoe langer de collectie in de rekken hangt hoe meer korting je krijgt. Als er een nieuwe collectie gaat binnenkomen verkopen ze al de kleren die over blijven voor 1 euro. Ook de Episode in de Violetstraat, is zoals jullie al weten, een heel leuke vintagewinkel.

[b]

Genoeg geshopt en wil je even uitrusten? Eerst en vooral zou ik ‘parking 58’ aanraden. Dit is een parking in hartje Brussel waar je boven op het dak kan raken. 't dak is een van de enige plaatsen in Brussel waar je een zicht van 360 graden over heel Brussel hebt. Je kan ook even op het Sint-Katelijneplein gaan zitten, dit is een bijeenkomst plek voor de studenten die in hartje Brussel naar school gaan. Hier lopen dan ook veel Vlaamse mensen rond. Meer op zoek naar natuur? Neem dan de metro naar metrohalte ‘Park’, hier komen de meeste mensen even picknicken of voetballen.

http://www.girlscene.nl/images/library/7a/77/2c/4b/3_7421b68926ef4459ff13f1a4acb5bc77950036fa.jpg

[size=12pt]Als je een plek zoekt met veel gezellige cafeetjes ga je best naar het Sint-Goriksplein. Daar heb je veel cafeetjes bijeen. Er heerst ook een heel gezellige sfeer. Ook kan je op het Sint-Katelijneplein naar De Markten , waar veel Vlamingen een ‘pint’ gaan drinken en er een lekkere croque monsieur bij eten. Ook de Kafka en de Merlo zijn toppers. In Quai Des Bananes in de Steenstraat kan je cocktails gaan drinken, van Shrek-cocktail tot Harry Potter-cocktail.

------------

[size=14pt]Als je vragen hebt of nog iets zoekt twijfel dan zeker niet mij te contacteren!