Avondschool?

Hello girlsceners,

dit jaar heb ik de middelbare afgemaakt, en mn havo diploma gehaald. ik had het pakket C&M, zonder economie of m&o. (Toen der tijd werd er gezegd dat je ook ZONDER economie de studies kon volgen die ik wilde) Ik wil altijd al in het toerisme terecht komen, maar nu blijkt dat je bijvoorbeeld voor hotelschool economie of m&o moet hebben.
Conclusie, ik wil een diploma halen, een economiecursus of iets volgen, zodat ik alsnog de studie kan gaan doen die ik uiteindelijk wil. Maar dat wil ik wel op een school doen, en niet thuis. Vroeger had je iets als een avondschool, waar je savonds les kreeg in een bepaald vak. Zoiets wil ik nu ook, les krijgen in economie. Heeft iemand een idee waar dat kan? want ik vind nu op google alleen maar dingen als LOI, cursussen voor thuis.

btw; Ik heb nooit economie gehad, maar het is niet zo dat ik het expres niet heb gekozen omdat ik slecht ben in rekenen met sommetjes en formules. Ik had er gewoon geen zin in.

Alvast bedankt:).

zoek op de vavo volgens mij krijg je dan wat je zoekt;)

Maar ik kan alleen opleidingen vinden voor een heel havo diploma. Ik wil alleen economie studeren, en dat kan ik dus niet vinden. Of ik kijk echt heel scheel.

http://www.rocva.nl/Educa…m/Vavo/Pages/Default.aspx

Waar vind ik alleen economie?

laat maar, gevonden!;p

Avondschool bestaat toch nog steeds? Een klasgenoot van mij is afgelopen jaar gezakt voor haar diploma, nog 2 anderen ook, en die doen gewoon dit jaar examen in een aantal vakken.

Kan er dan een slotje op?

yes. :slightly_smiling_face:

Oke :slightly_smiling_face: