Atopisch Syndroom

Zoals sommige al weten heb ik best wel veel aandoeningen en allergieën.
Om eerlijk te zijn zoek ik ook constant naar meer uitleg over mijn aandoening/allergie en zonet weer.

Ik kom uit bij het atopisch syndroom (=http://nl.wikipedia.org/wiki/Atopie). Aangezien ik én astmatische bronchitis, constitutioneel eczeem en hooikoorts heb en alle symptomen behalve scheurtjes in de huid onder mijn oorlel herken en twee symptomen die wijzen naar atopische aanleg herken weet ik wel bijna zeker dat ik dit heb. Achja, wat heb ik niet. :’)

In mijn omgeving zijn er weinig tot geen mensen die ook eczeem hebben. Mijn hele benen lagen vroeger altijd in de zomer open, elk jaar weer. Weer oude doeken in koude thee dompelen en op mijn benen leggen en om mijn knieholtes wikkelen. Om de drie maanden wel eens een erge astma-aanval gehad, en gewoon het hele jaar door hooikoorts hebben en wanneer er iets in de lucht was of bomen en platen bloeiden waar ik niet tegen kon werd het weer erg. Om gek van te worden. Bah. En sinds afgelopen jaar komt het weer in een erge vorm terug. Zo vervelend. En dan lees ik dat. Hmpf.

Misschien dat hier meer mensen het herkennen of een van de dingen en omdat ik het kwijt wil heb ik besloten om dit te posten…

Niemand die dit verder herkent? ;o

Ik herken dit niet maar het lijkt me erg vervelend, sterkte!

Kan dit niet gewoon in je andere topic? (aangezien neurodermitis een deel van dit syndroom is en er daar al meer mensen hebben gereageerd)
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/aandoening-neurodermitis-245921.msg12301860.html#msg12301860