Astrid en 'den John' uit elkaar

Na zeven jaar huwelijk hebben Astrid en John beslist om een punt te zetten achter hun huwelijk. Naar de reden van de breuk is het gissen. Het koppel werd in 2010 bekend dankzij het programma ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’, waarna vier seizoenen van de realityreeks "Astrid in Wonderland’ volgden.

Astrid blijft John’s ‘donut’, maar hun wegen scheiden.
Persbericht management Basesix
“Astrid blijft John’s ‘donut’, maar hun wegen scheiden. Ze willen beiden het maximum uit het leven halen en leven voor de volle honderd procent. Ook een huwelijk moet voor hen honderd procent zijn”, staat er in het persbericht van hun management Basesix. “Ze zullen samen het nodige doen om de onvermijdelijke administratieve afhandeling zo snel en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Bij afsluiting zullen ze terug staan waar ze voor hun huwelijk stonden. Ze waren steeds evenwaardige partners, in het leven en in zaken doen, zodat beiden met hun leven verder kunnen.”

Steun van ‘De Lau’
Laurens Nuyens, de broer van Astrid die voorlopig zakelijk de rechterhand van John blijft, heeft het één en ander zien aankomen en probeert Astrid en John zoveel mogelijk te steunen. “Het respect en de sympathie voor elkaar blijven”, luidt het ook. Astrid leerde John Bryan kennen toen ze in 2005 naar Los Angeles verhuisde. Een jaar later trouwden ze. John Bryan had vroeger ook een relatie met Sarah Ferguson, Hertogin van York.

Geen andere persoon
Astrid zit momenteel in de opname voor het vijfde seizoen van ‘Astrid In Wonderland’ dat uitsluitend zal draaien om broer en zus. Astrid en John benadrukken dat er bij géén van beiden een andere persoon in het spel is. Ze kiezen er resoluut voor om met deze boodschap alle verdere communicatie over hun scheiding te stoppen. Astrid, John en Laurens, noch hun familie, zullen geen interviews over of toelichting bij hun scheiding geven.

In een reactie laat John Bryan weten dat zijn jaren samen met Astrid fantastisch waren en dat hij diep bedroefd is om de scheiding. “Het was een ware eer om haar man te mogen zijn en deel uit te maken van haar schitterende familie”, stelt de Amerikaan in een reactie. “De beslissing is in onderling overleg en weloverwogen gebeurd. Ik zal altijd een diepe liefde voelen voor mijn schat Astrid en mooie herinneringen overhouden aan de jaren dat we getrouwd waren. Ik ben ook enorm trots wat Astrid in haar carrière al bewerkstelligd heeft. Ondanks dat er nu een einde komt aan ons hoofdstuk samen, zullen onze levens wonderlijk blijven en gaan we aan een nieuw hoofdstuk beginnen. We zullen blijven samen leven.”

http://static3.demorgen.be/static/photo/2013/3/10/6/20130703221901/media_xl_5959581.jpg

http://static0.demorgen.be/static/photo/2013/5/3/9/20130703194815/media_l_5959659.jpg

Bron: De Morgen

ja
soms gaan mensen uit elkaar

ik heb nog nooit van die mensen gehoord?

Echt jammer, en ik snap echt niet waarom?

Ik ken ze allebei niet…

Volgens mij is het Belgisch en om die reden heb ik ook nog nooit van hen gehoord

Ja, het is een reality show in België, van Astrid en John die in Los Angeles wonen.

ik ken ze niet

ja en hans en barbara zijn ook uit elkaar
en frida en bart ook

Dus?
Wat moeten we hier over bediscussieren? Het is gewoon een feit punt. Je weet niet wat er speelt tussen die twee dus daar kun je ook niet over oordelen. Naar mijn idee kan hier wel een slotje op.

In een ander topic zei je ook al zoiets, als je dit niet leuk vind kan je ook ergens anders naartoe.

Ben het hier eerlijk gezegd wel mee eens. Er is een Astrid Bryan topic. En tja soms lopen relaties stuk :slightly_smiling_face: kan je weinig aan doen.

Soms, als mensen in een relatie zijn, dan gaat het niet zo goed meer en dan kunnen ze niet goed meer met elkaar overweg en dan maken ze uit.
Ja echt, dat gebeurd soms!

Dit topic is pure bullshit.

Hier stopte ik met lezen

Dit.
en dit kan toch hier in:
http://forum.girlscene.nl/forum/celebs/astrid-bryan-258686.0.html

ze zijn helemaal niet uit elkaar!!!111!!!1!!!