Armharen..

Oke, ik heb dus heel erg last van mijn armharen. Je kan ze heel goed zien en iedereen zegt dat ook altijd en ik voel me er onzeker door dus ik draag altijd shirts met lange mouwen. Bleken kan niet want dan zie je het alsnog, ik heb namelijk een lichtbruine huidskleur… kan ik hier iets aan doen want ik wil ook een x shirts met korte mouwen dragen… =/

harsen / scheren ?

Ik vind het eigenlijk best wel raar dat mensen er echt iets over zeggen… wat zeggen ze dan precies? But anyway, iedereen heeft armhaar, maar als je het echt niet mooi vind ja harsen he…

ik heb ook veel armhaar, dus ik hars het altijd!
mooi glad resultaat en je hoeft het ook niet heel vaak te doen :slightly_smiling_face:

die tijd waarop je dat gepost hebt -.-

ot: ik scheer mijn armen gewoon elke avond even, ben ik heel tevreden over!

ik ken je probleem :slightly_smiling_face:
ik heb ook donker haar dus haartjes op armen zijn ook donker. ik scheer mijn onderarmen 1 keertje per week, ik doe dat al 2 jaar en het helpt echt heel goed. ik zal dat als ik jou was gewoon een keertje proberen, en als het je toch niet bevalt kan je ze gewoon weer aan laten groeien. haartjes op mijn armen groeien niet heel snel dus je ziet ze gewoon helemaal niet meer. succes ermee!

ik heb het ook, en ik vind het mooi :flushed:

Ik heb geen donkere haren op mijn arm maar wel hele lange en ik knip het kort. Klinkt misschien gek maar compleet kale armen (door scheren/harsen) vind ik nogal onnatuurlijk.

Het is zó`n onzin dat wij vrouwen ons druk moeten maken om een paar haartjes. Geloof me, ik heb héle harige armen, maar no way dat ik daar wat aan ga doen omdat anderen zich eraan storen. Ik moet al zoveel haar weghalen, ik heb er helemaal geen tijd voor om mn armen ook nog eens te ontharen :`D

Oh en je kunt gewoon shirts dragen hoor. Zul je vanzelf zien dat eigenlijk bijna niemand het merkt, het zit vooral in je hoofd. En als iemand er wel wat over zegt moet je jezelf er niks van aantrekken.

Zoals iedereen hier zegt maakt het echt niet uit, maar ik kan me voorstellen dat het vervelend is als mensen opmerkingen gaan maken…

Anyway, als je het weg wil halen; harsen en NIET scheren. Stoppeltjes op je armen is echt het laatste wat je wil, en de haren komen dan wss donkerder en sterker terug.

Jeetje, daar moet je je echt niet zo onzeker over voelen.
Iedereen heeft haren op zijn/haar armen. De mensen met blond haar vaak lichtere kleur en mensen met donker haar vaak zwarte of bruine haren.
Ik heb een goudbruine huid en bij mij zie je met name in de winter de haartjes ook wel goed zitten. Ik schaam me er totaal niet voor en draag ook gewoon korte mauwen.

Als je er echt mee zit zou je best kunnen harsen. Weet je al of bleken zin heeft? Misschien kun je het vragen bij een specialist of iets dergelijks.

Zoals Augurkensoep zegt: Niet scheren, echt niet doen. De haren komen dikker terug en hierdoor vallen ze meer op. En volgens mij is dat echt het laatste wat je wilt :")

Ik gebruik ontharingscreme voor mijn armen, werkt prima en je hoeft het maar heel af en toe te doen.

Harsen.

Met een epilator kan ook, maar je moet dit wel vaak herhalen en soms haalt hij de haartjes er niet helemaal af maar ‘scheert’ hij ze als het ware eraf, én je kan er ingegroeide haartjes van krijgen. Als je het geld ervoor overhebt zou ik het laten laseren, dat is de beste oplossing.

Dit. Als ik jou was zou ik het gewoon laten staan, ik heb ook wel eens opmerkingen erover gekregen maar ik denk dan altijd: Waarom zou ik voor jou mijn armen gaan ontharen? Mij stoort het niet. Maar als je het echt graag wilt doen zou ik het harsen.

blonderen!vaak(dus niet altijd) als mensen scheren word het alleen maar erger