Armhaar ..

Haihai!

Ik heb donker haar, maar ook donker armhaar. Ik heb veel zwarte armhaartjes en hierdoor durf ik geen korte mauwen te dragen. Bleken is geen optie… Dit heb ik al geprobeerd en toen bleven me haartjes donker en me huid werd lichter … Ik heb een licht getinte huid. Ik heb gehoord dat je ook citroensap kunt gebruiken n dan in de zon zitten. Maar word me huid dan ook lichter ? En wat kan ik nog meer doen? Ik ben trouwens 14.

je kan het een beetje afknippen, of naar een goede pedicure gaan. I feel you! :flushed:

Ik vind armhaar natuurlijk. Ik heb ook donkere armhaar maar het hoort bij je. Als je in de zon zit, wordt het wat lichter :>

Dat hebben wel meer meiden hoor… Naar de schoonheidsspecialiste gaan is denk ik de enige optie, want bleken enzo werkt dus niet haha :wink:

Heb ik ook, dus ik scheer het gewoon.

Ik heb het een keer geschoren en toen had ik spijt ,… :confused:

Waarom?

Ten werden ze nog donkerder … :confused:

Toen *

Ja je moet het wel bijhouden natuurlijk anders heb je er alsnog niks aan.

Je kan in de zon gaan zitten en dan er citroensap opdoen, en dan lang in de zon blijven. Je huid word er niet lichter van, alleen de haartjes.

ik scheer het ook gewoon, en dan gewoon heel vaak anders komen er stoppels, maar t werkt wel

en ontharingscreme?

Jolen! Ik heb nu altijd gewoon blonde haren

Ik heb het ook, maar doe er niks mee.

Ik zou het waxen, anders komt het zo snel donkerder terug!

Niet dat ik er iets met mijn armhaar doe, maar mijn buikhaar heb ik ooit toen ik jonger was geschoren en nu moet ik dat altijd blijven doen (nu epileer ik ze dan ipv scheren). Ze komen zoveel donkerder terug met scheren. Dus beter ga je harsen of epileren ipv scheren. Dan komen ze dunner terug en het duurt ook nog langer.