armen scheren

Hey. Ik heb ongeveer 3 maanden geleden mijn armen geschoren want ze zagen er echt niet uit. Sindsdien is het een gewoonte geworden en ik wil ermee stoppen maar dan heb ik bij de gymles haar op me arm en dat zijn de mensen niet gewend van me (ik deed het stiekem niemand weet dat ik me armen scheer) heeft iemand advies voor me :frowning_face:

Ik heb het 1x gedaan en toen nooit meer haha. Als ik jou was zou ik stoppen en op het moment dat het “bovenkomt” gaan bleken zodat het niet heel erg zwart lijkt? Bij de kruidvat hebben ze speciaal spul voor ontkleuren van haar. Misschien dat je dat kunt proberen? En als het heel lang wordt kun je het iets korter knippen of alleen de extreem lange haren?
Ik zelf zou me er niet te druk om maken. Als het zonnetje er is armpjes in de zon en dan wordt et vanzelf lichter. En wat anderen denken…lekker laten denken. Haar op je armen heeft ieder mens :wink: Als je vragen hebt dan zie ik het wel :slightly_smiling_face:

Ontharings creme! Dat is fijner dan scheren, je mag me erover noten als je vragen hebt?

Je moet het echt niet scheren! Ik wou het vroeger ook doen omdat ik zo donker haar had dat heel erg opviel. Een vriendin scheerde het net tot haar elleboog en op een gegeven moment wou ik datook, gelukkig nooit gedaan!

Misschien moet je er nu met stoppen en proberen nog even lange mouwen te dragen? Dan veel in de zon zitten zodat ze sneller blond worden!

En voor de rest, trek je er niks van aan! xxxx

Er is een heel topic over scheren en ontharen…

Ik zou het eerder epileren of harsen.

Ik zou het inderdaad nu laten groeien en dan eventueel bleken (moet je wel minstens 1x in de week doen) of epileren

Als je je armen wilt ontharen, doe dan epileren/harsen… Dan komt het steeds minder dik terug ipv juist dikker

Maakt toch niet uit als mensen het weten? Ik hars zelf omdat dat snel gaat en 0,0 pijn doet.

Een vriendin van mij harst haar armen bij de schoonheidsspecialiste.