Armbandje voor vriend www.mijnnaamketting.nl betrouwbaar?

Hee meiden,
over ongeveer anderhalve maand is mijn vriend jarig en dan zijn we ook een jaar samen. Dit ligt heel dicht bij elkaar dus ik wou mijn vriend een leuk cadeau geven. Ik had dit gevonden: een armbandje waar dan onze namen in komen, met een klein edelsteentje wat voor onze geboortemaanden staat ofzo. Ik vond hem erg leuk, maar is het niet wat te vrouwelijk voor een jongen? Dit is het armbandje: http://www.mijnnaamketting.nl/Product.aspx?p=2231&m=304

Anders is deze ook leuk, maar ik vind hem wat saai: http://www.mijnnaamketting.nl/Product.aspx?p=2233&m=332
En zou ik bij die laatste dan mijn eigen naam moeten doen, of onze datum?

En mijn belangrijkste vraag; heeft iemand ervaring met deze site? Goede service, of juist slecht?

Alvast bedankt, liefs

ik vind ze allebei te vrouwelijk voor een jongen, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Die eerste vind ik echt enorm lelijk, al helemaal voor een jongen. Ik zou dan die 2e doen en dan met je eigen naam.

Heej
Mascha van Beautygloss heeft volgens mij een naamketting daar gekocht ( http://www.beautygloss.nl/2010/08/04/naam-ketting/ zie hier het artikel daarover).

Omdat je vriend het gaat dragen lijkt het mij misschien mannelijker/minder vrouwelijk om voor de 2e te gaan :wink: En dan met jouw naam. (Ik zie dat er staat dat het voor meiden is, dan moet je wel even opletten of de lengte van het armbandje lang genoeg is :slightly_smiling_face: )

Ik vind de eerste heel erg vrouwelijk, en de tweede te smal voor een man.

Ik kom er inderdaad net achter dat de maximale lengte van het tweede armbandje 12,5 cm is, volgensmij is dat zelfs te klein voor mijn eigen pols!
Iemand andere ideeen?

Ik heb toen voor mijn ex een vrij brede schakel armband gekocht gewoon bij de juwelier, deze was 36,-. Graveren was gratis. Je moet gewoon goed zoeken.

www.mannensieraden.nl :slightly_smiling_face:
Heb ik een leren armband voor mijn vriendje gekocht met een plaatje als sluiting, en daar bij de juwelier iets in laten graveren.

Op jouw eigen voorbeelden @TS staat trouwens ook dat het meisjesarmbandjes zijn.

@ Sparrow als ik die site open, krijg ik zo’n pagina waar ze allerlei verschillende site’s aanbieden, klopt dat wel?

Ik vind het niet mooi voor een man, ik zou eerder een ketting doen!

Geen idee. Ik heb de mijne van mynamenecklace.com Goede site, binnen 2 weken had ik 'm.

ik vind ze ook echt niet mooi voor een jongen! Het idee is heel lief maar ik zou nog even verder zoeken naar een mannelijk model (:

Ik heb op een blog gelezen dat Mynamenecklace.com de grote moeder van mijnnaamketting.nl is. Mijnnaamketting levert denk ik sneller, gezien het een nederlands bedrijf is. Ik heb zelf voor mijn vriend voor Valentijn deze armband gekocht: http://www.mijnnaamketting.nl/Product.aspx?p=2235&m=306. Die jij op het oog hebt @iSweetDreams, vind ik ook wel erg vrouwelijk. Als je wat goedkoper wilt, twijfelde ik ook nog aan deze, die kost maar 19.95 http://www.mijnnaamketting.nl/Product.aspx?p=2244&m=325 Succes :slightly_smiling_face:

het moet deze zijn denk ik: http://www.mannen-sieraden.nl/

Ik heb deze geweldige site gevonden: www.naamplaatje.nl geweldig! Zo’n ding is het helemaal voor mijn vriend, haha. Dankjulliewel voor de tips!

Er is een algemeen “Is deze site betrouwbaar” topic, daar kun je dit soort dingen kwijt.