Armband: Josh of Otazu?

Ik ben in juni geslaagd en ben in juli jarig geweest. Hierdoor heb ik wat geld bij elkaar gekregen en zou daar graag een mooie armband van kopen (zodat ik er een herinnering aan heb). Nu twijfel ik alleen enorm of ik zal gaan voor een tonnetjes armband van otazu of een armband van josh.
Josh zie je nu veel meer, dat makt otazu weer wat meer bijzonder. Maar ik vind het beide echt hele mooie armbanden…

Wat zouden jullie doen?

Beide merken hebben leuke armbanden en meerdere armbanden. Mischien een goed idee om beide foto’s te plaatsen van de armbanden die je wilt?
En zoals je het schrijft lijkt het meer om het merk te gaan en wat anderen er van vinden dan echt van wat jij als herinnering wilt.
Verder volgens mij heeft Otazu zilveren armbanden en Josh alleen staal.

Beide armbanden die je noemt hebben meestal groot en chunky. Blijf je dat altijd dragen of wil je dat je herrinnerings sieraad meer iets is wat altijd draagbaar blijft? Een simpele DKNY armband zou ik persoonlijk meer waardevol vinden in dat geval.
bv zo iets
http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/timeforwatching/full17022304.jpg

Mischien ook handig hier de steentjes vallen vaak uit de armbanden van Otazu

Dat zeggen ze over Josh ook, ik heb mijn armband (met alleen stenen) al 4 jaar ongeveer en droeg hem elke dag, alle stenen zitten er nog in en ik ben niet het voorzichtigste type, maar je hebt sowieso garantie

Het is absoluut niet dat ik voor het merk wil gaan! Ik vind het namelijk beide erg mooi zoals ik in de beginpost al zei. Het is alleen dat je Josh op dit moment meer ziet, dus dat Otazu minder standaard is…

Ik heb geen idee hoe ik foto’s kan plaatsen, dus ik stuur de link wel even van beide armanden.
Otazu: http://www.debijenkorf.nl…19&fh_secondid=3889090019
Josh: http://www.stoerenbling.nl/shop/index.php/cPath/17 en dan zoals de 4101

Wat ik wel nog qua advies kan geven is dat die armband van Otazu niet lekker zit. Ik heb die eens geleent van mijn nicht voor een dag en het gevoel lijkt erg op jeuk.

Dan zou ik eerder voor Josh 4101 gaan
Verder zijn de Josh 4049 & Josh 4061 ook leuk

Bedankt @DennaMichelle!