'Arm Haar'

Haaii
ik vroeg me af of er meiden zijn die
hun ‘armhaar’ weghalen :stuck_out_tongue_winking_eye: zoja met wat
harsen , scheren etc ?
zelf haal ik mn armhaar weg met een epilady want vroeger toen ik 10 was ofzo
knipte ik het met een schaar XD en het is daarna f*cking lang gaan groeien
dus tja :stuck_out_tongue_winking_eye:
x

UUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUp :grin:

niet doen. het is volgensmij ook bescherming van je huid en tegen de kou? ik vindt het zelf lelijk als iemand geen armhaar heeft…

inderdaad, het staat alleen maar raar.

Je kan het toch ook bleken?

ik laat het harsen (:

Ik denk dat van die lange haren raarder staat ;p

Tegen kou was dat. Dat hebben we gewoon van onze voorouders meegekregen. Het heeft nu geen functie. Als wij het koud hebben dan trekken we wat aan. Je armhaar warmt je niet op :stuck_out_tongue:.

Ik scheer het :slightly_smiling_face:. Makkelijk. Wel lekker scrubben 1/2x in de week.

haha ik knipte het vroeger ook vaak met een schaar.
Ik heb ook vaak de neiging gehad om het te laten harsen ofzo, maar gelukkig niet gedaan ( bij mij is het nu trouwens ook niet zo erg eh ). Maar misschien kun je het aan een schoonheidsspecialiste vragen wat het beste is ofzo?

NOOIT, NOOIT scheren/knippen.
Als je er vanaf wil laat het dan waxen of laseren of epileren ofzo, daarmee haal je de hele haar weg, incl. haarzakje, waardoor het haar op een gegeven moment dunner en lichter wordt.
Bij scheren haal je alleen het haartje op de oppervlakte weg en komt het stugger en uiteindelijk ook zwart terug. Je krijgt dus net zo als op je benen stoppels.

Het heeft nog wel nut hoor. Als je het koud krijgt gaan je haren namelijk overeind staan & krijg je kippenvel. Dat betekent niet dat je meteen weer op temperatuur bent, maar je krijgt het wel nog iets warmer.

Ik scheer het :slightly_smiling_face: Omdat ik anders lange zwarte haren heb… Dat is pas raar.

beter kan je het niet scheren,
ik denk dat je het beter kan bleken.

Ik scheer het altijd en het ziet er vaak echt best raar uit als je er geen aandacht aan besteedt; als in de ene kant van m’n arm wel haar en de andere kant niet.

Daarom zeg ik: epileren!!! ik heb een te lage pijngrens daarvoor (echt waar) maar ik raad het je wel aan. En harsen ook maar dat neemt niet alle haartjes mee als ze licht zijn.

Iedereen heeft toch armhaar? Ik snap niet waarom men er zo’n big deal van maakt.

inderdaad, en weghalen is zo vreselijk lelijk en stekelig.

Ik epileer het (:

Ik bleek het.

Ik scheer arm- én beenhaar, en heb nooit stoppels op mijn armen of benen. Meestal komen de stoppels bij mij na 4 dagen, maar ik scheer om de 3 dagen dus daar merk ik niets van. En het is helemaal niet waar dat het stugger en zwarter terug komt, want ik krijg altijd nog steeds redelijk zachte haartjes terug, en donkerder zijn ze al helemaal niet.

Ik hars het behalve als ik wat bruiner ben dan zijn die haartjes ook blonder :V