Argan Olie voor het haar

Beste allemaal,

Al een aantal jaar bestaat de Argan olie hype. Er zijn inmiddels heel veel producten op de markt en ik zie door de bomen het bos niet meer. Waar kan ik goede, pure argan olie vinden en/of een goed haarproduct (olie) met zoveel mogelijk of volledig bestaand uit Argan olie? Ik wil dit dus gebruiken als extra voeding voor mijn haar.

Groetjes,
Sonja

Bij de Tuinen verkopen ze arganolie van Miaflora het zit in een donker flesje met pipet. Dat is pure arganolie!

De tuinen/Holland en Barret inderdaad.

Dat is geen pure natuurlijke arganolie, maar gewoon arganolie aangelengd met aardoliedestillaten.

Ohja tuurlijk, anders zou dat echt wel vermeld staan op de ingrediëntenlijst. Miaflora is sowieso een gecertificeerd merk. De prijs zegt ook wel het een en het ander. Hoe weet jij zo zeker dat het ‘aangelengd is met aardoliestillaten’? Je bent hier wel vaker de betweter aan het uithangen over haarverzorging. Als je zo veel weet waarom je dan ook daadwerkelijk nooit met bronnen.

Oke. ik lijk bijna een promotor van de tuinen. Maar ze hebben echt fijne goede milde producten.
http://www.detuinen.nl/argan/argan-olie.html (pure olie voor je haar)

En deze vind ik echt super fijn, is vaak in de aanbieding en dan helemaal niet zo duur voor het feit dat er veel argan olie in zit. http://www.detuinen.nl/argan/12579-de-tuinen-argan-haarolie.html

Kruidvat heeft ook een fijne olie met arganolie, heel goedkoop. Maar zitten helaas wel siliconen in wat ik een nadeel vind. https://www.kruidvat.nl/kruidvat-moroccan-argan-haarolie/p/3151499

ik weet niet of het puur alleen uit arganolie bestaat. maar de andrelon oil&care marokaanse arganolie vind ik superfijn. Is te koop bij o.a de kruidvat en helemaal niet duur. Ik geloof zo’n 6 euro maar je doet er heel erg lang mee en het verzorg goed.

succes!