Apple of Samsung?

Hi,

Ik wil binnenkort een nieuwe telefoon kopen. Alleen het leek me leuk, (omdat sommige zitten te twijfelen tussen Apple of Samusng) om hier een groot Apple of Samsung topic te maken. Welke telefoon bevalt je beter? een Iphone of Samsung? en waarom?

:flushed:

Ik denk dat dat heel persoonlijk is. Ik heb een voorkeur voor Apple, voor alles van Apple trouwens, niet alleen de iPhone. Omdat ik dat persoonlijk gemakkelijker in gebruik en mooier vind. En aangezien ik alles van Apple heb, kan het met elkaar connecten enzo, dus dat is handig! :slight_smile:

Ik vind Apple echt veel beter :slightly_smiling_face:

Samsung :bowing_man:

Haha, echt leuk om te lezen dat iedereen iets anders vindt. Nog meer? :upside_down_face:

Inderdaad helemaal je eigen keuze, maar mijn voorkeur gaat toch duidelijk uit naar Apple.

Ik heb een aantal Samsungs gehad en daar had ik al-tijd problemen mee. Gezeur met bereik (wat niet lag aan het netwerk, maar echt aan de telefoon), traag, heel snel krassen en barsten in het scherm. Plus dat ik Android verschrikkelijk onhandig vind.
Nu heb ik twee jaar een iPhone 4s en ik wil echt nooit meer iets anders. Ik heb deze van twee trappen laten vallen, hij is overreden door een auto en ik hem 'm zelfs in de wc laten vallenā€¦ Geen enkel krasje en hij werkt nog helemaal perfect.

Oja, en als je op zoek gaat naar een goede aanbieding (bijvoorbeeld via studentmobiel) hoeft de iPhone helemaal niet duurder (misschien zelfs goedkoper!) te zijn dan Samsung.

Haha, okeei! Alleen ik heb een vraag voor de mensen die meer van Apple houden. Je ziet namelijk vaak mensen die barsten in hun scherm hebben. Dus het lijkt mij dan juist dat Apple eerder kapot gaat. Alleen jullie zeggen juist het omgekeerde. Wat zouden die mensen dan allemaal met hun telefoon doen? Want jullie zeggen dat Iphone niet snel kapot gaat. Zelfs niet als je er met de auto overheen rijd. Maar hoe kunnen die mensen dan toch krassen hebben?

Ik ken ook tientallen samsungs waarvan het scherm helemaal kapot is.
Ik denk dat het bij beide merken puur geluk is als die van alles overleefd.
Het ligt er ook net aan hoe je telefoon valt.

http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/het-grote-mobieltjes-topic-163290.0.html

Kan gewoon hier. Slotje.