Antwerpen.

Ik wilde dus in de herfstvakantie nog naar Antwerpen gaan. Dus, iemand nog (winkel)tips? Heb veel verhalen gehoord over mode in Antwerpen, dat het heel bijzonder en one-of-a-kind is enzo. Woon zelf in Rotterdam, dus H&M/ZARA, dat weet ik nou al wel, haha. Ben meer geinteresseert in marktjes, tweedehandswinkels enzo.

&verder wat informatie die ik bij elkaar heb gehamsterd, voor mede Antwerpen-bezoekers :slightly_smiling_face:
antwerpen shopping: http://www.girlscene.nl/pages.php?page=277839&start=50&
rotterdam vs. antwerpen (haha, sorry, vond dit gewoon te leuk) http://forum.girlscene.nl/forum/fashion/antwerpen-vs-rotterdam-162535.msg5904880.html#msg5904880
mode museum: http://www.momu.be/
markt van morgen: http://www.marktvanmorgen.be/
budget tips: http://surprisetickets.nl/reizen/643-antwerpen-goedkoop

Ze hebben daar wel leuke schoenen winkeltjes, maar ik ben er in Januari geweest en ik vond het ongeveer hetzelfde als in Rotterdam, alleen alle winkels zijn daar veel groter zoals Beshka, Vero Moda, New Look etc.
Ga je ook naar een hotel?

Ik woon in Antwerpen, haha! Op de Meir heb je vooral veel grote ketens, zoals Jade al zei, maar voor tweedehandswinkeltjes moet je iets beter zoeken… Je hebt de Susie’s of Sussie’s ofzoiets, dat heb je in Nederland ook, in een zijstraat van de Groenplaats… Je hebt daar nog een goedkopere winkel van in de Nationalestraat, maar die is enkel op zaterdag open… Dan heb je in de zijstraat van de Meir nog de Think Twice, ook een tweedehandswinkeltje, en ik denk dat dat aan de zijstraat is tussen de Puma store en de ZAZA ( niet Zara!) maar ik ben niet zeker… Het heeft iig een rond teken met een T erin en nog iets… Als je nog iets wil weten, vraag maar!

Antwerpen is leuk en groot om te winkelen, maar het is geen London of zo qua winkels. :slightly_smiling_face:
Je hebt er natuurlijk veel H&Ms en Zara’s, maar je hebt ook de Urban Outfitters, America Today,…
Als je van alternatievere kledij houdt, is de Kammenstraat (en het winkeltje Vaudeville) een aanrader.
En als je meer voor vintage/tweedehands bent, moet je niet de Meir doen, maar de buurt er vlak voor (ben de naam vergeten, sorry xD). Daar zit ook ‘Achter de Maan’ en een Leviswinkel (die in de solden echt spotgoedkoop wordt). :slightly_smiling_face:

ooh ze hebben daar Urban Outfitters! Zo leuke winkel is dat, allemaal leuke spulletjes en kleren enzo :slightly_smiling_face: