Anorexia

Hallo,
Voor mijn opleiding moet ik de eetgewoonten van jongeren onderzoeken. Nu moet ik alleen nog een interview houden. Zelf leek het me erg interessant om een interview te houden met iemand die een eetstoornis heeft gehad/ of het nu nog steeds heeft.

Ik begrijp best dat je om privacyredenen niet graag mee wilt doen. Daarom kun je in het interview een ‘schuilnaam’ krijgen. Je zult dus niet voor anderen te herkennen zijn als je dit niet wilt. Het verslag wordt ook alleen maar gelezen door mijn coach en mijn medestudenten die met mij de gehele opdracht moeten doen.

Dus als je anorexia o.i.d. hebt gehad en je wilt mij helpen met mijn opdracht, dan zou ik graag willen dat je contact met me op wilt nemen. Het interview doen we dan gewoon via de e-mail. Dit interview moet dit weekend gebeuren.

Ook als je bijvoorbeeld de beste vriendin van een meisje was/bent dat anorexia heeft(gehad) mag je contact opnemen. Hier kunnen we dan een interview houden over hoe het is als beste vriendin van een meisje met anorexia.

Graag zou ik jullie hulp willen gebruiken. Je kan me dan een note sturen en dan neem ik contact met je op.

Jullie zouden me heel erg kunnen helpen…

Met deze opdracht moet ik een les maken voor jongeren over eetstoornissen. Je zou me dus enorm kunnen helpen door het mij te vertellen.
EN je helpt niet alleen mij hiermee, maar door jou hulp kan ik een betere les voor jongeren maken, zodat zij niet anorexia krijgen.
Dus als je iemand anders wilt helpen…

.

Ik heb boulimia gehad toen ik twaalf was…?

ik stuur je wel even een note… :grinning:

ik note je wel even
heb een tijdje anorexia gehad…

ik heb je ge-note…

Ik heb ook een tijdje last gehad van een eetstoornis, nog steeds eigenlijk. Je mag me noten als je wilt.

Geen ervaring mee, sorry. Succes met je onderzoek!

bedankt dat iedereen zo goed wil helpen!
samen kunnen we ervoor zorgen dat de voorlichting over eetstoornissen eens een keer goed word en er minder mensen anorexia o.i.d. zullen krijgen!

Mocht je het nu lezen en denk je ik wil ook graag helpen, je mag nog steeds noten alle hulp is welkom!

liefs

okee, ik moet het morgen presenteren dus ben het aan het afronden. degenen die me geholpen hebben door het invullen van de vragenlijst heel erg bedankt!
ik weet niet, maar van mijn part mag dit topic dus wel gesloten worden, het is neit meer nodig…