Anonieme complimentjes

Heyy iedereen.

Bij het topic girlscene anonymous werden er veel complimenten gemaakt over bepaalde leden. Maar omdat dat niet echt confessions waren zijn ze verwijderd. Dit topic is er nu om deze complimenten te plaatsen, en ook deze keer kan het anoniem.

Het is niet de bedoeling dat het gaat lijken op het complimenten topic, of het anonymous topic. Dit is gewoon anoniem complimenten sturen.

Hoe werkt het ?

Je kan naar deze site gaan : deadfake - free, easy and anonymous fake email service. en dan een mailtje sturen naar girlscenecomplimenten@gmail.com . Dit moet je als verzend adres en zenders adres doen. Bij het onderwerp maakt het niet uit wat je typt, maar het is goed als je de naam van de Girlscener neerzet waar het compliment over gaat. In het bericht zet je het compliment neer.

Haha, hij is er dus toch! Nou, ben benieuwd

jeej topic is er!

Jeej!

Ben benieuwd! Als hier hulp nodig is wil ik ook wel helpen hoor. :grinning:

Oh ik ga geen haat reacties plaatsen hoor, want dat lijkt me niet echt een goed idee. Maarja als je dus iets over een girlscener te zeggen hebt dat absoluut niet in dat andere topic kan, dan kan je het dus anoniem mailen. We kijken wel wat we binnenkrijgen (:

Haha dezelfde ‘anonymous’-clan hier aanwezig XD


http://imageshack.us/a/img850/5977/aity.jpg

hahahahhahaa

Leuuuk!!!

Wie is knappe Brenda? :stuck_out_tongue:

komt er veel binnen op die mail? Of helemaal niks? hahah

Ja sorry voor het plaatje, dit gaf google bij ‘hilarisch’.

dildokommer :’)


http://imageshack.us/a/img546/7112/a8zi.jpg

Ik blijf lekker anoniem en dat weet je zelf ook wel hahaha, maar hartelijk dank voor de confession gserwaarvanikdenaamnietnoemomdatditeigenlijkanoniemis.

Ja ik dacht ik laat het maar staan :’)

Dildokommer hahahahahahah