Anglia

Hee, aangezien het vorgie topic van 2010 was besloot ik hier een nieuw topic over te maken.
Op veel scholen kun je deelnemen aan het Anglia examen. Als je niet weet wat ik bedoel kun je op anglia.nl
kijken.

Ik zit in 3vwo en wil intermediate (7) gaan doen. 8 lijkt me lastig, ik heb ook nog nooit anglia gedaan. Ik vroeg me af of je er nou wat aan hebt als je aan het einde van de middelbare school niet het hoogste niveau (masters) heb gehaald.

Ik vraag me sowieso af: Waar heb je voordeel mee met Anglia?

Hey, leuk om iemand hier te zien die ook Anglia doet!
Ten eerste, als je een beetje goed bent in Engels is advanced (volgens mij is dat :sunglasses: goed te doen, ik heb het zelf gedaan toen ik in de eerste zat en ik was daar met allemaal derdeklassers. Die derdeklassers waren makkelijk geslaagd. En mijn Engels leraar zei dat er heel veel colleges in het Engels worden gegeven en als je dat echt goed wil volgen is het je aan te raden om cambridge engels of Anglia te doen. Ook is het handig als je bijvoorbeeld op Oxford of Harvard ofzo wil gaan studeren, met een Anglia Masters certificaat wordt je sneller toegelaten daarop. Ik hoop dat ik geholpen heb!

Heel erg bedankt!

Als ik jou was zou ik zeker advanced doen, ik zit nu in de 2e en doe ook advanced(vorig jaar elementary). Als je een beetje snel kan leren haal je het echt wel, anglia is echt veel makkelijker dan je zou denken. Probeer eens een paar oefen-examens, want de echte examens hebben exact dezelfde opbouw.

Ik heb zonder enige voorbereiding level Masters gedaan, voor mij was het nuttig omdat ik een bewijs van Engelse vaardigheid nodig heb voor de studie die ik wil doen maar ik heb er totaal niks van geleerd. Wij hebben ook geen les gehad ofzo, maar dat zal op andere scholen wel anders zijn.

Ik heb dit jaar een toets gedaan op pre-intermediate en moet volgend jaar een examen doen op intermediate of een niveau hoger, maar dat weet ik even niet meer uit mijn hoofd.