Alternatief voor kledingkast

Hee!

Ik mag van mijn moeder op de slaapkamer die naast mijn slaapkamer zit, mijn stiefvader wil het behang- en sleepwerk wel doen, zolang ik alles zelf betaal.
Nou heb ik een klein probleempje, de kamer is echt ontzettend klein (Ik wil hem omdat er een groot balkon aan zit en ik mijn vloer lelijk vind). Als ik de kamer zou gaan gebruiken, moet er sowieso een bed, bureau en tv in. Mijn tv moet op een kastje waar ook mijn schoolboeken, gewone boeken en spulletjes inzitten, dus die moet er zeker staan.
Als ik mijn bed, kastje en bureau er in zet (dit kan maar op één manier) is er dus gewoon geen ruimte meer over voor een kledingkast omdat anders de balkondeur niet meer op kan.

Mijn vraag is dus, weet iemand een alternatief voor een kledingkast?

Liefs

kun je je kledingkast niet ergens anders neer zetten. op zolder of in een gangetje ofzoo?

niet echt antwoord op je vraag, maar misschien is een alternatief een rek waar je je kleding aan hangt

missien kan je het kastje met boeken en andere spullen verandere in een plank die je boven je bureau kan hangen. dan heb je wat meer plek voor een kast.

succes er mee x.

Nee, want daar moet mijn tv op staan. (:

Mijn vader heeft een schuifkast in de buurt toendertijd gemaakt, ideetje?

Van die rollades onder je bed, waar je dan je kleding in doet? Niet echt ideaal, want je kleding kan dan niet hangen, maar het is wel beter dan niets :slightly_smiling_face:

Misschien een kledingrek? Dat neemt wel minder plek in dan een kast. Je kunt je kleding ook in bakken op wieltjes doen, en die bakken zet je dan onder je bed. Alleen moet je dan wel elke ochtend die bak tevoorschijn halen. En je trekt alles snel overhoop, als je op zoek moet naar een shirtje onder in de bak…

Kledingkast op je oude slaapkamer laten staan?

Bedankt iedereen!

Ik ga denk ik mijn moeder overhalen dat ik mijn hele garderobe op mijn oude kamer mag laten staan, en als dat mag heb ik gewoon een mega inloopkast aangezien ik dan kledingrekken ga neerzetten.

Kun je geen hoogslaper nemen waar je je bureau onder zet?

ik heb even op de ikea site gekeken!
misschien zoiets?
http://www.ikea.com/nl/nl…epartments/bedroom/10452/
of
http://www.ikea.com/nl/nl…artments/bedroom/19059-2/
of
http://www.ikea.com/nl/nl…epartments/bedroom/10398/