Alstubliefd help de ernstig zieke baby Dylano en de familie

Hey Allemaal,

Ik hoop niet dat ik jullie hiermee lastig val, maar ik zou het jullie niet vragen als het niet belangrijk was…

Help Dylano en zijn familie. Hij is al sinds zijn geboorte erg ziek. Hij heeft een ingewikkelde hartafwijking, zijn hart zit ook aan de verkeerde kant. Zijn longen zijn niet goed en hij krijgt het steeds zwaarder. De artsen dachten eerst dat hij zijn geboorte niet zou halen. Maar dat is nu gelukkig wel gelukt!!! Maar hij is nog steeds erg ziek en de artsen denken/ weten bijna zeker dat hij zijn 1e verjaardag niet zal halen. Zijn 24 jarige moeder heeft het ook erg zwaar te voorduren aangezien haar man tumoren in zijn been heeft ( wel goedaardige ) maar hierdoor moet ook haar man vaak geopereerd worden en dat is ook altijd een risico. Haar eigen vader is ook erg ziek en zelf heeft ze te horen gekregen dat ze aan 1 oog blind word en dat er een kans is dat ze aan het andere oog ook blind word. Nu heeft ze nog 2 kinderen, namelijk 2 meiden en ze doet haar best om er zoveel mogelijk voor hun te zijn, het is voor hun namelijk ook lastig dat hun broertje en hun vader erg ziek zijn.

Ik ken ze niet persoonlijk maar ik volg ze via een site al een tijdje en ik lees telkens weer dat er dingen gebeuren bij hun, die de boel niet gemakkelijker maken. Nu doen ze mee met de site "www.bofkontjevanhetjaar.nl en ze staan nu 2e. Nog ongeveer 400/500 stemmen en ze staan 1e en dan mag Dylano en zijn familie een aantal dagen naar Disney land. Willen jullie stemmen op Dylano? Ik gun alle kinderen/ouders een vakantie, echt waar. Maar deze ouders kunnen het nu echt even goed gebruiken, zeker omdat hun 2 oudste kinderen van 3 en 6 jaar het ook erg moeilijk hebben met alle situaties die bij hun thuis spelen.

De Link van de site
http://www.bofkontjevanhetjaar.nl/mijnbofkontje.aspx?Voornaam=&t=&Achternaam=&bofkontjeId=52

Hier nog een youtube filmpje dat ik gemaakt heb zodat jullie een beeld krijgen. Ook nog een filmpje dat de 24 jarige moeder zelf heeft gemaakt.

http://www.youtube.com/watch?v=A_-xf3fHS0s

http://www.youtube.com/watch?v=TrZxE8KAewI

Dus nogmaals alstublieft stem! Ik denk dat wij gezamelijk wel op die 500 stemmen kunnen komen!

Hoe erg dit ook is, om stemmen vragen mag niet op dit forum dus ik moet je topic sluiten.