ALS JE OP KAMERS WOONT REAGEER FF PLZ

Ik heb een paar vraagjess…

-Hoe oud was je toen je op kamers ging wonen?
-was het in t begin moeilijk? Qua familie missen?
-kreeg je geld van je ouders om mee te betalen?
-Hoeveel en waarvoor?
-beinvloedde dat je woonsituatie?
-welke studie doe je? Waar?
-hoe vind je t tot nu toe? Wil je terug?
-Hoe zou je t hebben aangepakt als je ouders je huur zouden betalen en je het liefst een kamer wou in je eentje, wat voor werk zou je nemen?
-hebben jullie tips voor me? Ik wil me misschien gaan inscheijven als ik zestien ben, want ik heb gelezen dat je je moet inschrijven bij zo’n woon-gedoe :s en dan tellen ze punten op, dus als ik dan achttien ben (dan wil ik weg) dan heb ik echt al veel punten…
Ik wil graag hier goed over geinformeerd worden, veel liefs en dank jullie wel!

Titel niet in hoofdletters en zoekfunctie. Serieus.

Titel niet in hoofdletters en zoekfunctie. Serieus.

Je topictitel mag niet in hoofdletters en dit is tegenwoordig bitchscene, dus bereid je maar voor op veel commentaar (’:

-Hoe oud was je toen je op kamers ging wonen? 18
-was het in t begin moeilijk? Qua familie missen? Nee, viel wel mee. Alleen mis ik mijn huisdieren heel erg. Maar het gaat wel.
-kreeg je geld van je ouders om mee te betalen? Jep.
-Hoeveel en waarvoor? Ze betalen de huur van mijn kamer + mijn eten (50 euro per week).
-beinvloedde dat je woonsituatie? Neen.
-welke studie doe je? Waar? Ik studeer talen in België.
-hoe vind je t tot nu toe? Wil je terug? Ik vind het heel leuk (ik woon ook samen met mijn vriend), maar ga wel elk weekend naar huis. Ik vind dit een goede verdeling: in het weekend naar huis, doordeweeks op kamers.
-Hoe zou je t hebben aangepakt als je ouders je huur zouden betalen en je het liefst een kamer wou in je eentje, wat voor werk zou je nemen? Aangezien ik 9 uur les per dag heb, + veel moet leren, kan ik maar 1 dag in het weekend werken. Dus ik zou het financieel niet redden, ik ben blij dat mijn ouders (bijna) alles betalen voor me.
-hebben jullie tips voor me? Ik wil me misschien gaan inscheijven als ik zestien ben, want ik heb gelezen dat je je moet inschrijven bij zo’n woon-gedoe :s en dan tellen ze punten op, dus als ik dan achttien ben (dan wil ik weg) dan heb ik echt al veel punten… Sorry nee, ik ken dat systeem niet.

Er zijn hier al meerdere topics over geloof ik. Zoeken ajb & niet je titel in hoofdletters