Als hij niet komt er dan zelf voor gaan?

Heee meiden!

Ik ga het proberen kort te houden, maar daar ben ik niet heel erg goed in, dus ik ben benieuwd wat er uit komt terwijl ik m’n verhaal aan het schrijven ben!
Er is namelijk een jongen, ik noem hem even Bas. Ik ‘ken’ hem sinds vorig jaar, sinds dit jaar hebben we iets van 6 lessen samen. Een paar weken geleden, ging hij me volgen op twitter en stuurde me een berichtje of ik zin had om langs te komen.
In eerste instantie dacht ik echt; huh?! Bas?! die iets met míj wil afspreken? Ik vind hem een erg knappe jongen, maar had hem nooit echt gesproken en we hebben hele andere vrienden enzo.
Ik verzon dus maar een smoesje, maar toen vroeg hij voor een andere dag en hij was erg geinteresseerd in me. Op een gegeven moment heb ik ja gezegd en we hadden dus een ‘date’. Ik zou bij hem thuis langs komen.
Eerst vertrouwde ik hem niet echt omdat ik hem niet zo lief had verwacht. Uiteindelijk had ik me dus in hem vergist, totdat hij de date opeens afblies omdat hij nog niet over zijn ex heen was. Opzich best lief, maar een paar dagen later wilde hij opeens wel weer, maar twijfelde toch. Nadat ik wéér ja had gezegd, zei hij toch weer af.
Toen dacht ik echt; heb ik me toch niet in hem vergist, hij is echt de jongen die ik voor ogen had. Die dus een spelletje met me speelt en het alleen maar doet om afleiding of zoenen ofzo; me dus gebruiken. En daar zit ik niet zo op te wachten, ook al was ik nu wel meer in hem geinteresseerd.

We hebben daarna anderhalve week geen contact gehad, en in die week van dat berichtje keek hij me elke keer heel lief aan, zei hoi en bleef maar oogcontact zoeken. De anderhalve week erna, was dat opeens over… Ik ben toen zelf op hem afgestapt en heb gevraagd of er iéts van waar was van wat hij smste en of het soms een grap was ofzo. Hij werd rood terwijl ik tegen hem praatte en reageerde heel leuk/lief hij zei dat het natuurlijk geen grap zou zijn en wat er nou grappig aan zou zijn?! En hij bevestigde iets waardoor ik hem wel weer geloofde. Hij zei ook dat ie niet zo goed is ‘in dit soort dingen’.

We hadden geen contact meer en opeens stuurde hij weer een bericht of ik de volgende dag wilde langskomen of in de vakantie. Ik antwoordde hierop dat ik twijfelde, uiteindelijk zei ik ja, maar wel met de voorwaarde dat hij het niet weer opeens zou afblazen. We hadden de dag erna een date, weer bij hem thuis zijn, zegt hij een kwartier voordat ik weg zou gaan dat ie mee naar zijn oma moet, zijn ouders verplichten hem. Eerst was ik boos, maar m’n moeder praatte alles een beetje goed… en toen was ik meer teleurgesteld, dit zei ik ook tegen hem en toen zei hij dat als ik die aankomende dinsdag langs kwam dat ie het dan wel zou goed maken.
Ik hoorde toen maandag niks meer van hem, heb hem nog wel gesmst en een bericht gestuurd op twitter of het nog doorging. Hierop kreeg ik dinsdag een antwoord dat hij moest werken…

Daarna hebben we geen contact meer gehad en sinds deze week is school weer begonnen. Hij kijkt me niet echt aan, maar het valt me nog mee dat ie zijn nek niet heeft verrekt met het om kijken en dan net langs me heen kijken… Maar me écht aankijken of me zelfs feliciteren afgelopen maandag met m’n verjaardag zit er niet in.
Hij is dus niet écht geinteresseerd en ik ben er wel klaar mee.

Maar het punt is dus, ik denk dat ik hem toch wel erg leuk begin te vinden. En eigenlijk echt wel een keer met hem af te spreken, terwijl ik ergens ook wel weet dat hij toch niks wil anders zou hij wel meer moeite voor me doen.
Wat denken jullie er van?

Ik denk dat ik het antwoord wel kan raden, maar een extra bevestiging is toch altijd wel fijn… (: Sorry voor het lange bericht!

kusjes

Ohoo, dit is dus echt absoluut níét kort, echt sorry. Maar het is al korter dan voorgaande topics.:stuck_out_tongue: haha

Nee. NIET doen. Hij feliciteerde je niet eens met je verjaardag. Hou jezelf niet langer voor de gek, hij is overduidelijk niet geïnteresseerd. Je verdient veel beter!

Niet meer afspreken, hij heeft zijn kans wel gehad (en verspeeld) lijkt me.

Ik zou dus echt geen moeite voor hem doen, sorry maar hij is je duidelijk niet waard…
Eerst zorgen dat jij hem leuk vindt en dan laat hij je links liggen…
Dit is duidelijk zo’n jongen die gewoon wilt dat alle meisjes hem leuk/belangrijk vinden ofzo!

wat een lul >.<

Als die jongen echt interesse had, had ie er àlles aan gedaan om jou te zien. Move on!

Ja, ik weet het dus ook wel. Ben daar zelf ook wel achter en ik vind dat ik ook over mezelf kan zeggen dat ik beter verdien qua innerlijk van zijn kant zegmaar.
Alleen toch ergens denk ik dat hij gewoon een hele verlegen jongen is, vorig jaar had ik twee lessen met hem samen en toen hebben we echt nooit iets tegen elkaar gezegd. Ik was ook verlegen, maar heb dit jaar een hele leuke klas, waar hij dus ook bij zit. En ik vind het zo raar om op school te doen alsof er niks ‘aan de hand’ is en daarom ben ik dus zelf twee keer op hem afgestapt om te laten zien dat ik niet zo’n schijterd ben die alleen maar op internet iets durft te zeggen…
Ik zeg ook altijd een beetje expres met de nadruk op zijn naam; Hoi Bas! Als ik langs hem loop en hij kijkt niet…

Iig bedankt voor de extra bevestiging, maar het is gewoon zo moeilijk om niet in die 'hopeloze’fase te belanden omdat ik echt ergens best wel erg geinteresseerd ben in hem.
Ik ben bang om ‘verliefd’ op hem te worden…

Verder gaan is lastig… (;

Er lopen nog veeel meer andere leuke jongens rond, die jou wél heel graag willen zien en daar wat meer moeite voor doen.
Geen aandacht meer aan besteden dus :slightly_smiling_face:

Dit komt me heeel herkenbaar voor ;P. Had ongeveer hetzelfde met een jongen, behalve dan dat hij geen tijd had voor een vriendin & we vooral op msn veel praatten… Maar hij was vet lief voor me, ik was met hem geweest, en daarna deed hij opeens heel anders tegen me…
Hij is jou dan gewoon niet waard! Dat probeer ik ook maar te denken… -.-

Wel raar hoor, want als je echt voor iemand gaat dan maak je tijd voor haar vrij, vind ik. Jij verdient dus ook beter! (: Helemaal als hij na die date anders tegen je ging doen…
Ik snap hem ook echt niet, dacht eerst dat ik hem nu wel kende, maar dat is nu helemaal anders.
Tjaa, dat denken dat is lastig!

Hij toont dus niet echt interesse in je.
Vraag het hem waarom hij dat doet. Dan kan hij een verklaring geven.
Dan is het aan jou om ermee door te gaan of er een punt achter te zetten.

Hij toonDE wel interesse in me, maar opeens is dat over. Dat is dus ook één van de redenen waarom ik hem niet meer vertrouwde… Of hij echt wel zo geinteresseerd en lief was als ik dacht, nadat we wat meer gepraat hadden.

Ik wil het ook wel aan hem vragen, maar het is vorige week dinsdag gebeurd. En is het dan niet zo dat ik er nu te laat mee ben? Of dat het lijkt alsof ik achter hem aan loop?
Het is wel zo, dat als ik iets in het echt vraag/zeg dan reageert hij wel zoals iedereen zou reageren zegmaar. Niet onaardig alsof hij me niet aardig vind, maar een tikkeltje zenuwachtig.
En zelfs durft hij niks behalve via sms of twitter en dat is nu ook al over sinds een week…

Ik snap het ook niet hoor, ik bedoel ik ben 17 en hij wordt in januari 18 en dan moet het nog zo ‘kinderachtig’ gaan. Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad, en dat is ook niet iets wat ik gelijk hiervan verwachtte.
Maar je kan toch wel zeggen waar het opstaat en als het twijfelt moet hij ermee kappen, maar dat betekend toch niet dat je op school moet doen alsof je me niet ziet?! Maar dan wel langs me heen kijken…

Tsja… maar dat had hij zegmaar vanaf het begin al gezegd, vanwege sport en school. Alleen was er toen nog een keer over begonnen toen we met elkaar gingen. En naja daarna was hij gewoon niet meer zo lief… maar wss ook omdat hij ook wel wist dat het gewoon niet ging werken om gewoon vrienden te zijn. :stuck_out_tongue:
En was zelf ook niet zo aardig geweest, toen hij mij een beetje negeerde…
Maar bij jou, opzich kan hij best normaal hoi zeggen lijkt me? …

Haha dat onaardig daarna doen ken ik maar al te goed.:stuck_out_tongue: Tja, als jullie er goed over gepraat hebben is het wel anders ook… Maar dan niet meer zo lief zijn vind ik wel jammer van zijn kant…

Precies, daar heb je ook gelijk in. Gewoon hoi zeggen kan makkelijk, maar ik denk dus dat hij erg verlegen is. Want hij mag me wel, alleen durft gewoon niks… Daarom dacht ik; misschien moet ík er juist wel wat voor doen.
Helemaal als ik nu toch een zwak voor hem begin te krijgen ook al weet ik ergens wel dat het nergens op uit gaat lopen…
Maar het is gewoon lastig om er niet mee bezig te zijn en niet te denken; wat áls…?

Je zegt het zelf al: toonDE… nu dus niet meer. Niet ontkennen.

Natuurlijk doet ie aardig. Waarom zou hij niet aardig doen?
Alleen je moet nu snappen, dat je niet achter hem aan moet lopen als ie geen respons geeft.
Ook niet als je niet wilt praten of iets.

Dan is zijn boodschap vrij duidelijk: Hij wilt je niet!

Ja precies. Maar hij zij daarna, maar we kunnen we gewoon het leuk hebben samen zonder een relatie te hebben. En ik zei zo ja dat is goed wat mij betreft. Maar daarna deed hij toen opeens wél anders, beetje verwarrend xd.
Ja echtzo, ik heb ook zo iets van move on. Maar elke keer als ik hem zie denk ik weer van jaa als ik er nou gewoon niet over was begonnen was hij misschien nu nog zo lief … - heb echt een zwak voor lieve jongens -. Maar bij mij is het juist dat hij super sociaal is, hij is ook bijna 18, en ik eerder wat stiller, ben 16. Dus dan spreek je elkaar op school ook niet zo heel makkelijk (zitten wel in zelfde jaar).

Maar als hij zo verlegen is, ik zou er gewoon over beginnen. Van ja wat wil jij nou, ik bedoel het kan eigenlijk alleen maar positiever uitpakken toch?