~Alles over Beautybox/Waatbox/truly yours box/glossybox en FOTO'S!

Ik heb nog niet zo’n topic gevonden maar het lijkt me erg leuk om te zien wat jullie maandelijks krijgen toegestuurd van al die verschillende boxen! (meestal maandelijks opzegbaar)

Welke box is het leukst, welke valt tegen, welke spullen hebben jullie al gekregen en waar hopen jullie nog op? Al die vragen kunnen hier gesteld en beantwoord worden :slightly_smiling_face:
En natuurlijk is het súper als dit topic vol foto’s wordt gespamt :flushed:
Ik twijfel zelf nog of ik er eentje ga nemen…

http://www.glossybox.nl/mediav2/images/default/how_it_works/choose_subscribe.jpg

Ik denk dat ik volgende maand een WAAT box neem

Ik up dit maar even, ben benieuwd wat anderen van de WAATbox vinden. Ik heb een jaar abonnement afgesloten vanaf juni en heb er nu 2 gehad.

Met die box van juni was nogal veel drama en die 2 Easysun producten en de oogschaduw schijnen allang (jaren) niet meer geproduceerd te worden enzo, dus nogal vaag gedoe allemaal. Aan de etiketten van mijn flesjes kon ik ook wel zien dat ze niet nieuw waren. Ik vond de box opzich wel prima voor ik dat allemaal las. Verder heb ik alleen niks met paars dus die eyeliner vond ik niet zo en dat horloge vind ik er uit zien als een cheapo blingbling horloge.

http://img46.imageshack.us/img46/1673/3a1s.jpg

http://img35.imageshack.us/img35/4925/cdv1.jpg

De box van juli zou voller zitten ivm met het drama van de juni box. Heb deze vandaag binnengekregen en er zitten 7 producten in. Ben vooral heeel blij met de lipstick, die roze kleur zoek ik al een hele tijd. Over het algemeen vind ik het leuke spullen, alleen dat kettinkje niet zo. Accessoires en sieraden zijn nogal persoonlijk en je moet het maar net leuk vinden en ik heb niks met dit soort dingen, net als dat bling horloge.

http://img547.imageshack.us/img547/7844/8rs2.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/2760/o6w1.jpg

Ik vind de WAATbox er op de een of andere manier zo ‘goedkoop’ uitzien?
Geen idee hoeveel je ervoor betaald eigenlijk maar ik vind de andere boxen toch wat meer luxe en cadeau-feel uitstralen…

^ Hoezo vind je dat? Hij komt wel ongeveer hetzelfde binnen als die andere boxen met zo’n lintje, papiertje er om heen en frutsel spul er in. Hij kost ook 15 euro per maand, voor mij dan gemiddeld ongeveer 12 door 't jaar abonnement.

http://img833.imageshack.us/img833/5810/1dri.jpg

Ik heb ook 1x de VIP box besteld omdat je die 1x kan bestellen voor 5 euro en daar zat dit in:

Nou niet zo zeer de verpakking ofzo maar de spullen die erin zitten…
Dat kettinkje waarvan ze zeggen dat t swarovski is bvb is helemaal geen swarovski, die kun je voor nog geen euro op sites als ebay kopen…
En volgensmij heeft die nagellak van Sally Hanson inmiddels een andere verpakking.

En dan dat gedoe met die overdatum spullen, ik heb gewoon het idee dat ze enorm cheap-ass spullen inkopen en er veel meer van maken dan het is.

Maargoed, neemt niet weg dat als jij het leuk vind je hem zeker moet blijven bestellen natuurlijk!

Nee ik wou alleen weten waarom je het goedkoop vond :stuck_out_tongue: Je hebt idd gelijk over dat kettinkje en de nagellak en die over datum zooi is idd kansloos.

Ik had hem vooral besteld omdat in die 1e 2 wel chille spullen zaten en ik had zoiets van als er af en toe wat duurdere/boeiendere dingen in zitten waar ik niks mee doe verkoop ik die gewoon op marktplaats en heb ik die boxen en de rest wat er in zit uiteindelijk bijna gratis :’)

-

Waat beauty box is één grote oplichting…

Ik had zelf de Glossybox en dat vond ik echt super leuk, maar ik heb mn abonnement opgezegd, omdat ik een beetje teveel makeup kreeg…

En inderdaad, die Waaat box ga ik nooit kopen door die link inderdaad, dat had ik ook gelezen !

Ik zit al heel lang na denken over een keertje de Glossybox of beautybox te bestellen. Maar op de 1 of andere manier is er iets wat met tegen houd. Dus hoop dat er veel leuke fotos verschijnen hierzo haha.

En wat schandalig van WAAT, dat kan toch hewoon niet :bored:

Dit zat in de augustus WAAT box:

Ik vind de glossybox het leukst, heel soms bestel ik ook wat van de truly yours boxen maar alleen bij een speciale actie…

welke is het leukst truly yours boxen, GlossyBox of WAAtboxen

Ik wil ook graag een keer zo’n box bestellen, maar dit mag dus niet van mijn ouders :S

Ik heb net voor t eerst de glossybox gekregen en over een week ongeveer komt de tweede al haha.
Maar ik laat hem naar het werk van mijn versturen, dus die krijgt nu elke maand een hele stoere doos binnen hahaha.

ik heb geen box, maar ik raad iedereen wel aan goed de reviews te checken. Er zijn wel meer boxen die producten geven die je niet eens kan kopen.

hier staan review (onderaan bij de reacties) http://www.beautyscene.nl/p/148562/sunday_question_-_wat_is_jouw_ervaring_met_de_verschillende_beautyboxen

Ik wil zo graag de beautybox! Ik geef zoveel geld uit aan beautyproducten die ik niet eens gebruik. :")

ik zou iedereen in elk geval glossybox afraden…
Enorm slechte afhandeling van klachten en reacties op mails worden er niet gegeven. Ik heb net voor de derde keer een klachtenmail gestuurd (dezelfde) en ditmaal met de melding dat als ze nu niks doen, ik verdere stappen ga ondernemen.

Mochten er meerdere met dit probleem zijn met Glossybox en je voelt je niet serieus genomen, stuur dan even een klachtenmail via hier:
http://www.klachtenservice.com/meer-informatie-over-klachtenservice.php

Ik wacht nog 48 uur en mocht ik dan nog geen antwoord hebben gaat er vanuit hier ook een klachtenbrief heen.

Normaal gesproken mag je geen reclame maken, maar vind dit toch wel even flink belangrijk gezien er inmiddels al en paar honderd klanten zich niet serieus genomen voelen…