Alleen naar de sportschool ?

Hee , gaan jullie alleen naar de sportschool en wat vinden jullie daarvan ?

Ik zou het voor de eerste keer niet alleen durven maar met een vriend/vriendin en als ik het een beetje gewend zou zijn zou ik alleen gaan. Maar ik ben nog nooit naar een sportschool geweest dus zou niet weten hoe dat allemaal gaat :’) klinkt heel silly

Ik ga bijna altijd alleen, juist fijn! En soms met mijn moeder :slightly_smiling_face:

In t begin is de drempel misschien lager als je met iemand gaat vooral omdat t dan nog nieuw is en je waarschijnlijk niet weet wat je moet doen enzo haha
maar daarna vond ik het juist fijn om alleen te gaan, je praat minder en werkt harder dan haha

Alleen. Heerlijk! Oortjes in, muziek luisteren. Volledige focus :sunglasses:

Ik ga juist bijna altijd alleen, vind ik veel fijner!

Ik ga altijd alleen want dan doe ik tenminste de dingen die ik moet doen in plaats van te veel praten. En alleen sporten is helemaal niet gek, bij onze sportschool sport bijna iedereen gewoon alleen dus niks om je druk om te maken (:

Uh ja, waarom zou je juist per se alleen met iemand anders moet gaan? Je doet het toch voor jezelf. Gewoon lekker muziekje op en klaar.

Sporten in de sportschool doe ik echt alleen, anders ben ik meer bezig met andere dingen dan mn trainingsschema aan het volgen…

Als het nou om buiten een rondje hardlopen, joggen of wandelen gaat… Dan liever in gezeldschap natuurlijk!

bij ons bij de basic fit gaat bijna iedereen alleen eigenlijk!

bij ons gaan er ook kei veel alleen. ik ga meestal ook alleen. en als ik met iemand samen ga, dan is het alleen de warming up die we samen doen, en daarna doen we gewoon ons eigen ding.

Ik vind het ook heerlijk om alleen te sporten. Inderdaad de eerste keren is het fijn als er iemand mee gaat maar zolang je maar weet wat je allemaal wilt doen en trainen dan focus je, je daar gewoon lekker op!

Dit is dus weer zo’n reactie waar ik dan denk van huh ik heb namelijk nergens in mijn vraag staan. Ik durf niet/ik wil met iemand anders ? … gewoon gaan jullie alleen , vroeg me dat af.

Bedankt voor alle reacties.
Ik ga meestal met vriendinnen maar ik denk idd dat je beter alleen kan gewoon omdat ik dan minder praat
Thanks!

Ja! Zelfs de eerste keer alleen geweest…
Soms wel met vriendinnen maar dan duurt het meestal veel langer, wel gezelliger natuurlijk!

Meesten gaan alleen, gewoon omdat je daar bent om te sporten en niet om te socialiseren. (maar je kan natuurlijk ook samen, da’s ook geen probleem)

Ik zit zelf niet op een sportschool maar zou gwn alleen gaan, er zijn zoveel mensen die alleen gaan. Als ik dit niet leuk zou vinden zou ik een vriend of vriendin mee vragen, maar dit kan natuurlijk niet altijd.

Ik bedoelde er verder ook niets mee? Maar ik heb juist altijd meer het idee dat mensen juist vaker alleen naar de sportschool gaan dan met zn tweeen.

Voordeel is dan wel dat je alleen bent en kan doen wat je wilt. Maar als je samen gaat, dan moet je wel heen zeg maar als je gewoon op vaste dagen heen gaat :wink: