[All Gone] Rollenspel

Hey!
Omdat ik zie dat er nu verschillende rollenspellen aan het ontstaan zijn, wilde ik er ook wel eentje maken. Ook omdat ik zie dat de mensen er interesse in hebben en ik het zelf ook heel leuk vind om te doen :slightly_smiling_face:

Het verhaal gaat over een groep jongeren die op groepsreis zijn gegaan. Ze gingen met het vliegtuig naar een eiland, maar onderweg kreeg het vliegtuig problemen en is het neergestort op een klein eilandje waar niemand woont. Sommige mensen zijn er vanaf gekomen met alleen een hersenschudding of een paar schrammetjes, maar anderen zijn erger gewond. De piloten en de rest van de crew hebben het niet overleefd. De groep moet zien hoe ze overleven op dit eiland en hoe ze de gewonden gaan verzorgen op een eiland waar geen mensen wonen. Er ontstaan vriendschappen, liefdes en ingewikkelde relaties. Schrijf je in!

Als je je in wil schrijven, vul dan dit lijstje in in een reactie.

```
Naam:
Leeftijd:
Innerlijk:
Uiterlijk: het liefst met plaatje.
Hobby’s:
Extra’s:
Familie:
Een paar dingen die je bij je hebt: Geen telefoon of laptop natuurlijk
Verwondingen:
```

Have fun :grinning:

Speeltopic!

Ik wil wel, maar ik weet niet of ik het kan;$…

Haha eigenlijk iedereen kan het - met hoge uitzondering xD -. Je bedenkt gewoon een personage en daarmee speel je mee. Dus je schrijft gewoon in een reactie wat je personage op dat moment doet bijvoorbeeld:

Jantje
Jantje liep heen en weer over het eiland. Het zand plakte tussen zijn tenen. Op de achtergrond hoorde hij mensen huilen. Hij was gevlucht voor al het bloed. Zelf had hij niks, alleen last van zijn pols, maar sommige waren echt gewond en dat vond hij maar eng.

Zoiets xD

Ik doe mee, nu eerst nog een personage verzinnen. c:

Ik doe wel mee:$…

Naam:Joey Thomson
Leeftijd: 17
Innerlijk: Joey is zorgzaam, lief en nuchter. Hij raakt niet snel in paniek en kan mensen vaak ook goed kalmeren. Hij is een echte knuffel beer en heel sociaal. Wel houdt hij zich in gesprekken vaak een beetje op de achtergrond, hij wil niet te veel in de aandacht staan.
Uiterlijk:
http://data.whicdn.com/images/7620464/tumblr_lhi6wzIWI71qg23bco1_500_large.jpg

Hobby’s: Hij leest graag, ontmoet graag nieuwe mensen en houdt van nieuwe dingen ontdekken. Ook gaat hij graag uit.
Extra’s: Hij rookt, oeioei sleechtt :stuck_out_tongue:
Familie: Moeder Jill Thomson-Spakers van 40 jaar en vader Nick Thomson van 47. Ook heeft hij nog een tweelingzus, Sarah, ook 17 dus.
Een paar dingen die je bij je hebt: Een pakje sigaretten in zijn binnenzak, een multifunctioneel zakmes en een pakje kauwgom.
Verwondingen: Hersenschudding, een snee in zijn voorhoofd en een snee over zijn borstkas.

Naam Rose Waterval.
Leeftijd 17 jaar oud.
Innerlijk Denk je aan Rose, dan denk je aan de natuur. Aan bossen en bloemen. Aan herten en boomhutten. Rose is namelijk opgegroeid in een houten huisje in een groot bos, samen met haar moeder, en er is niet of niemand waarvan ze ooit zo zal houden als Moeder Natuur. Ze kan zich uren vermaken in het rozenveld op nog geen honderd meter van haar huis, of in de boomhut die ze vroeger gemaakt heeft. Rose is een stil, in zichzelf gekeerd meisje, die niet zo vlug iets van zichzelf zal blootleggen. Wel bekommerd ze zich erg om anderen (en dieren). Ze is iemand die altijd eerst een ander zal helpen en dan pas zichzelf. Ook is ze erg slim en zelfstandig. Ze heeft niemand nodig en kan het prima in haar eentje redden.
Uiterlijk Denk aan rode haren, een zee van sproeten op haar neus en een dun lichaam. Rose draagt kleren waarin ze vrij kan bewegen, en die vies mogen worden. Je zal haar nooit tegenkomen in een strak jurkje en op hoge hakken. Daarin voelt ze zich ongemakkelijk.
Hobby’s Door de bossen struinen, lappen stof tot een kleed naaien en hierop picknicken, met houtskool tekenen, verhalen schrijven op haar ouderwetse typemachine, uit het raam kijken, spullen bouwen met dingen die ze in de natuur heeft gevonden, lezen.
Extra’s Ze is vegetariër.
Familie Toen Rose drie jaar oud was, overleed haar vader. Ze verhuisde naar een kleiner huis in de stad, waar ze zich helemaal niet thuis voelde. De drukke straten en de stinkende lucht van uitlaatgassen maakte haar depressief. Op haar achtste had haar moeder zich zodanig op de arbeidsmarkt gezet dat er geld genoeg was om een enorme, houten villa in een groot bos te kopen. Omdat Rose’ moeder vaak weg is, op zakenreisjes en congressen, is Rose geregeld alleen. Hierdoor heeft ze geleerd om voor zichzelf te zorgen.
Een paar dingen die je bij je hebt Een tekenblok met stukken houtskool, een groot lappendeken, de knuffel die ze kreeg van haar vader, een stapel boeken, kleding, enz.
Verwondingen Het kleine teentje van haar linkervoet is gebroken en ze heeft wat schaafwonden.

Rose

http://i51.tinypic.com/aemayt.jpg

Haar huis

http://i56.tinypic.com/a0v30z.jpg

Yeah al 2 mensen! We moeten er wel meer hebben natuurlijk :grinning:

haha, i kwil wel meedoen maar ik weet niet echt hoe je aan zo’n plaatje komt (:

Voor jongens:
http://cuteboys.tumblr.com/
http://weheartit.com/xSugarHeart (mijn weheartit account maar er staan verschillende leuke jongens op. Ook meisjes trouwens).
Of gewoon op weheartit.com zoeken naar girl, boy, cute girl. Net wat je zoekt :stuck_out_tongue: Je vind daar altijd wel hele mooie plaatjes :stuck_out_tongue:

oke dankje , ik ben nu een aan het maken (aa)

Naam: Madelief
Leeftijd: 16 jaar
Innerlijk: Vrolijk en spontaan meisje. Wel een beetje tuttig en ook verwend. Ze komt uit een rijk gezin, en is gewend altijd alles te krijgen wat ze wil. En dat is op een eiland natuurlijk niet mogelijk!
Uiterlijk:

http://i52.tinypic.com/f9hauo.jpg

http://i54.tinypic.com/90r7t0.jpg

donker blond - blauwe ogen - 1,63 lang
Hobby’s: hockey, speelt harp, opmaken, nagels lakken, winkelen en uitgaan.
Extra’s: zit in de 5de van de havo.
Familie: Haar moeder is getrouwd met een rijke man, daardoor woont ze in een groot huis en krijgt ze alles wat ze wil. Met haar vader heeft ze al lang geen contact meer. Verder heeft ze nog een halfzusje Linde van 10 en een broer James van 21.
Een paar dingen die je bij je hebt: een make-up tasje wat ze altijd bij zich heeft.
Verwondingen: schrammetjes en wat blauwe plekken niet veel bijzonders.

Up c:

jahoooor. mijne rollenspel hea, die loopt niet goed. ik doe wel met deze mee! (:

Naam: Maylinn Montgomery
Leeftijd: 16
Innerlijk: Maylinn is echt een lieve meid. Ze is altijd vrolijk, maar kan soms een rotbui hebben. Maar wie heeft dat niet. Soms kan ze ook wel eens arrogant zijn. Ze is niet graag haantje de voorste. Ze kan ook heel erg goed versieren maar verder wordt ze niet snel verliefd.
Uiterlijk:
http://cdn2.lookbook.nu/files/looks/medium/1159995_lgots4.jpg?1300992277

Hobby’s: Mode ontwerpen, Schrijven. Creatieve dingen iig.
Extra’s: Ze rookt.
Familie: Haar ouders hebben een landhuis geërfd van haar overgrootopa die een heel erg rijk was. Verder hebben ze het ook best wel goed
Een paar dingen die je bij je hebt: Geen telefoon of laptop natuurlijk Naja, natuurlijk haar lievelingstas met alles erin!
Verwondingen: Ze heeft een grote wond op haar enkel

Upp!

oeeh leuk up voo rjulie ik doe mee aan het one direction rollenspel en heb mijn eigen verhaal dus ik doe neit mee

Ehmm , ik weet eigenlijk niet echt wat de bedoeling is van zo’n rollenspel :thinking:
Iemand een beetje uitleg? Het lijkt mij wel leuk.

Je verzint een personage en die maak je zoals jij wilt. (Maar dan moet je die persoon natuurlijk niet te perfect maken enzo :stuck_out_tongue:) Maar dan plaats je die hier en dan ga je, zoals ik hierboven al heb getypt, met je eigen personage spelen. Dus vertellen wat je doet en wat hij/zij zegt :stuck_out_tongue:

Jantje
Jantje liep heen en weer over het eiland. Het zand plakte tussen zijn tenen. Op de achtergrond hoorde hij mensen huilen. Hij was gevlucht voor al het bloed. Zelf had hij niks, alleen last van zijn pols, maar sommige waren echt gewond en dat vond hij maar eng.

Naam: Miquel
Leeftijd: 16 jaar
Innerlijk: Miquel zit met zichzelf in de knoop. Hij weet niet zo goed wie hij is (hij heeft soms gevoelens voor jongens) en daarom is hij nogal agressief. Thuis heeft hij veel ‘vriendinnen’ en ‘vrienden’ maar eigenlijk is hij niet zo stoer als hij zich voordoet.
Uiterlijk:
http://data.whicdn.com/images/5738888/tumblr_ldw7btIfld1qzdll0o1_500_large.jpg?1293131783

Hobby’s: Deze jongen heeft geen echte hobby’s. Hij hangt graag buiten met zijn vriendengroep en dan drinkt hij weleens te veel. Een grote passie is muziek.
Extra’s: Stiekem wil Miquel kok worden
Familie: De ouders van Miquel zijn gescheiden. Hij heeft een jonger broertje, Igor.

Een paar dingen die je bij je hebt: Een mes, zijn iPod, een kaartje van zijn favoriete restaurant en foto’s van zijn moeder, broertje en vader.
Verwondingen: Een verstuikte enkel en hier en daar wat sneeën.