Algemeen Wenkbrauwen Topic #1

Algemeen Wenkbrauwen Topic #1[/u][/i]

De wenkbrauw is de naar voren stekende, met gezichtshaar begroeide botrand boven het oog. Deze botrand wordt zowel bij mensen als bij primaten aangetroffen. De beharing op de botrand is waar het woord wenkbrauw in het dagelijks spraakgebruik meestal specifiek naar verwijst, niet naar de botrand op zich.
De wenkbrauw heeft als oorspronkelijk doel te voorkomen dat zaken als zweet, vuil en andere kleine voorwerpen in het oog terechtkomen.
De wenkbrauwen hebben ook een belangrijke functie in lichaamstaal. Ze zijn een medebepalend onderdeel van mimiek als het gaat om expressie van emoties. Half opgetrokken wenkbrauwen laten tijdens een discussie zien dat de gesprekspartner verbaasd is. Trekt hij of zij de wenkbrauwen heel hoog op, dan is de boodschap: ‘ik geloof je niet!’ Iets naar beneden gehouden wenkbrauwen in een halve frons wil zeggen: ‘Je bent niet erg duidelijk’. Fronsen van de wenkbrauwen betekent: ‘Ik keur dit gedrag af’ of ‘Ik ben het niet met je eens’.

http://www.studiotiamo.nl/images/wenkbrauwen2.jpg

http://i292.photobucket.com/albums/mm14/misslipglossnl/Blog/Site%208/262053272038260047_ksvpHNF2_c_zps95a77a25.jpg

http://beautykoning.files.wordpress.com/2012/11/1-w.jpg

Hey lieve meiden!

Hier kan je al je vragen stellen mbt tot je wenkbrauwen!
De vorm, kleur, hoe je epileert, welke “look” het best bij je past, etc. etc. etc.

Een wenkbrauw is een van de belangrijkste onderdelen van het gezicht. Het kan je gezicht een hele andere look geven als je ze epileert of intekent etc.

Barst maar los met jullie vragen! :slightly_smiling_face:

Liefs

Ik begin alvast gelijk met n vraag…

Ik wil me wenkbrauwen iets dikker laten worden. Niet heel veel hoor… maar gewoon net even iets dikker. Hoe kan ik dat het beste doen? Want ik wil absoluut niet met onverzorgde wenkbrauwen rondlopen. Hoe doen jullie dat als er nieuwe haartjes komen om het zo natuurlijk en strak mogelijk te houden?

hier op deze foto zie je hoe ze nu zijn:

-

Ik vrees dat er niks anders opzit dan eventjes met iets onverzorgdere wenkbrauwen rond te lopen. Want ja, de haartjes moeten de kans krijgen om te groeien natuurlijk.

mijn wenkbrauwem waren eerst nog wel dunner dan de jouwe M.A.C!
ik heb ze inderdaad laten groeien en nu zijn ze zo!

Ja mooi!! :grinning:
Dat is een mooie dikte idd

M.A.C, ik ben blij dat je dit topic hebt aangemaakt. Hier heb ik wat aan!

Ik had in een video van Pixiwoo gehoord dat één van de zussen haar wenkbrauwharen 's nachts altijd omhoog borstelt, zodat ze naar boven groeien. Ik doe dit ook altijd met een beetje Elizabeth Arden, zodat je geen haartjes krijgt die schots en scheef groeien.

Echt keurig zo!

Je kunt de haartjes het beste terug laten groeien, en als je niet wilt dat ze teveel opvallen: draag er dan wat concealer overheen! Concealer zorgt ervoor dat de extra haartjes minder goed te zien zijn :slightly_smiling_face:

Ah wat een leuk topic :grinning:.

Ik heb mijn wenkbrauwen 1x laten epileren en sinds dien houd ik het gewoon zelf bij. :slightly_smiling_face:

http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/c53b7aa4988b11e2af9822000a1f9331_7.jpg

Ik weet echt niet welke bij mij passen :’) Ik ben te lui om een foto hier neer te zetten haha. En ik vind epileren echt te pijnlijk, ook als ik een ijsklontje gebruik :confused:

Dit zijn mijn wenkbrauwen wanneer ik wakker word, zoals je kunt zien heb ik een litteken in mn rechter wenkbrauw en dit is best wel vervelend.
Heeft iemand tips om hier iets aan te doen?
Of om dit te camoufleren?

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?saduie=AG9B_P_3fCgYKRAiRt28rub8yN0a&attid=0.1&disp=emb&view=att&th=13f09e318f4ecfcc

Dit vind ik echt perfecte wenkbrauwen.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564216_332590330145892_1263068581_n.jpg

dit waren ze vorig jaar, toen vond ik ze te dun. Dus heb ik ze laten bijgroeien en moest ik er helaas echt drie maanden als een weerwolf bijlopen. Nu zijn ze zo:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/484547_490978037640453_1678437869_n.jpg

net ietsjes dikker :slightly_smiling_face:

Er zit denk ik toch niks anders op dan ze te laten groeien.
Als het je begint te irriteren omdat je het afschuwelijk vind kun je altijd iets weghalen… zo duurt het wel wat langer… maar heb je toch het idee dat je er iets aan doet.

Ik heb zegmaar echt 8 haartjes per wenkbrauw…
Nooit laten epileren, nooit rare dingen mee gedaan
Bijtekenen is een optie maar dat geeft bij mij een heel onnatuurlijk effect :S
Is er misschien iets waardoor de groei gestimuleerd wordt?
(ik denk het eigenlijk niet, maar ik blijf hoop houden…)

purff :smirk: :smirk:

Mijn wenkbrauwen zijn best dun en ik zou ze ieeeetsje dikker willen hebben. Nu is het probleem dat er geen wenkbrauwhaartjes groeien op de plekken die ik wil (het uiteinde). Er groeien genoeg losse haartjes onder mijn wenkbrauwen maar ik wil graag de vorm houden die ik heb met wat bijtekenen dus dat er wat meer haartjes boven mijn wenkbrauweinde komen maar daar lijkt dus totaal geen haar te groeien…

Er is na mijn weten niet iets waardoor het gestimuleerd wordt. We heb je permanente make up. Alleen is dit wel heel duur.