algemeen krul en stijltang topic!

hello, aangezien ik nog niet zo’n topic vond(of ik kijk eroverheen) leek het me leuk om dit topic te openen.
Hier kun je praten over alle stijl en krultangen, welke heb jij, verschillende technieken om ze te gebruiken, waar kun je goede kopen, voor en na foto’s etc.

nu ben ik zelf heel erg opzoek naar een krultang die dit soort krullen maakt, iemand die hier verstand van heeft?

http://i1.ytimg.com/vi/rYHioDBwQGY/hqdefault.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1011590_10152369541824240_545393882_n.png

Een krul en stijltang is echt een NOT DONE! het is mischien leuk maar je haar gaat er echt helemaal kapot van als je het wekelijks gebruikt, Agja bij mij tog! ik gebruik nu papillotten en dat gaat echt super! Ik gebruik dunne omdat ik kleine krulletjes mooi vind, maar misschien kan je met dikke papillotten wel zo’n krullen maken. maar onthoud dat deze vrouw veel geld heeft, en zij kan dus iedere dag een kapper laten komen om haar haar te laten doen. Ik wens je suc6 met zo’n krullen net als Nicky te krijgen, maar als tip geef ik je om het dus met dikke papillotten te proberen! groetjess :wink:

ik weet dat stijltang niet goed is, maar ik wil hem ook maar af en toe gebruiken(2 keer in de maand ofzo, voor speciale gelegenheden feestjes enzo) en sowieso met een goede heatprotector! voorderest verzorg ik me haar ook heel goed(goede olie borstel etc.). En ja nicki heeft indd een persoonlijke kapster(dit is waarschijnlijk ook een pruik en extensions) maar het gaat om het idee :slightly_smiling_face:
papilotten werken niet bij mij, dan krijg ik pijpenkrullen ipv dit. maar bedankt voor je reactie!

Bescherm je haar altijd tegen de hitte van een stijl- of krultang! Ik heb nu heat protection van kruidvat, voor €2,39!!