'afval'wedstrijd

DIT IS GEEN WEDSTRIJD WIE HET MEESTE GEWICHT VERLIEST!
Omdat afvallen in teamverband goed blijkt te werken, organiseer ik een 'afval’wedstrijd. Het is de bedoeling dat je je BMI (http://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-gewicht/heb-ik-een-gezond-gewicht/bmi-meter.aspx), leeftijd, startgewicht en streefgewicht plaatst en over één maand plaats je je huidige gewicht; als je je streef gehaald hebt heb je gewonnen!

De streef mag niet meer dan 5 kg onder je startgewicht zijn en je BMI moet 'vóór en na tussen de de 18,5 en de 24,9 zijn: normaal gewicht. Bij deelnemers onder de achttien werkt dat iets anders, daarvoor houden we de tabel op http://www.voedingscentrum.nl/professionals/voedingsvoorlichting/bmi-jongens-en-meisjes.aspx aan.

Het is dus niet de bedoeling dat je zo veel mogelijk afvalt of ongezond. Het is gewoon een motivatie om je streefgewicht te halen :slightly_smiling_face:

x

Je andere topic is ook al gesloten.
Daarnaast is dit ook niet gezond, de meiden die mee gaan doen willen winnen en gaan zo min mogelijk eten om zoveel mogelijk af te vallen.

Als je topic gesloten wordt, is dat geen reden om nog een keer een topic aan te maken. De boodschap was duidelijk lijkt me?

Topic gaat dicht met dezelfde reden als je vorige topic.