Afvalmaatje

Heeyy, ik ben Megan en ik ben 17 jaar. Vorig jaar ben ik van 68 naar 54 kilo afgevallen, maar in september begonnen mijn eetbuien weer en ben ik aangekomen tot 62.3 kilo momenteel. Ik ben vorig jaar zoveel afgevallen omdat ik een vriendin had met wie ik via whatsapp appte en we elkaar motiveerden en steunden, graag zou ik weer zo iemand willen. Wil/ben jij ook bezig met afvallen en zoek je een afvalmaatje, stuur me dan een berichtje, zou ik ontzettend fijn vinden om dat extra duwtje in m’n rug te krijgen en misschien helpt het jou ook. Alvast bedankt! (Ja ik krijg hulp voor de eetbuien maar tot op heden is het nog niet compleet gestopt en daarom hoop ik dat door middel van iemand die ook wil afvallen ik dat extra zetje krijg en afval en de eetbuien minder worden)

Hoe groot ben je? Misschien is 54 kilo gewoonweg te weinig voor je lichaam en past rond de 62 beter bij je…

@Lylyflower, dat ligt er wel aan hoe lang je bent. als je maar 160 bent kan dat best goed zijn.

@Megan :slightly_smiling_face:, ik wil je wel helpen, ik ben zelf 16 jaar. Alleen wil ik dan liever via kik omdat ik je niet echt ken.

Daarom ook dat ik naar haar lengte vroeg. Lengte is overigens niet het enige, lichaamsbouw, spieren, en verschillende andere factoren spelen ook een grote rol. Het kan wel degelijk te weinig zijn, zelf al ben je niet zo groot.

@ Megan, ik wil ook wel meedoen :slightly_smiling_face:
Ik ben 18 jaar, weeg 69 kilo en meet 1 meter 65. Ik probeer al een half jaar af te vallen maar ik heb veel last van het jojo effect en heb veel vreetbuien… oeps

Ik wil je ook helpen, ik wil ook afvallen en samen gaat het altijd beter!

Heyy

Een tijdje geleden kwam ik op deze site terecht. Ik heb nooit echt ‘echte’ vriendinnen gehad terwijl ik op het forum las, zag ik dat meerdere meiden hier problemen mee hebben. Ik wil hier open in dit topic niet mijn problemen uitleggen, maar zou het fijn vinden om dit met meiden in een groep te bespreken in bijvoorbeeld een WhatsApp groep.

Ook vond ik het moeilijk om me echt aan het sporten te krijgen en een beetje af te vallen, dus zo’n groep wil ik ook oprichten. Mocht je dit leuk vinden om er bij te komen, dan kan je mij dit laten weten.

omdat dit een afvaltopic is het topic en niet een vriendentopic, heb ik dus het grootste deel van mijn bericht weggelaten. Die kan je hier nalezen mocht je interesse hebben:
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html

Dus mocht je een motivatiegroepje voor sport zoeken! Stuur me dan een berichtje!

heey allemaal! ik zoek een afvalmaatje, eventueel een groep, persoonlijk gesprek of persoonlijk als iemand missnet als ik in regio alblasserdam woont. Dus als je iemand zoekt, laat het me dan weten! :slightly_smiling_face:

Hoii allemaal, een tijdje geleden had ik een bericht geplaatst maar vanwege persoonlijke redenen ben ik ff niet online geweest en daarom heb ik het niet echt bijgehouden. Dat wil ik nu veranderen en daarom het bericht opnieuw plaatsen. Hierbij nog een keer het bericht:

Een tijdje geleden kwam ik op deze site terecht. Ik heb nooit echt ‘echte’ vriendinnen gehad terwijl ik op het forum las, zag ik dat meerdere meiden hier problemen mee hebben. Ik wil hier open in dit topic niet mijn problemen uitleggen, maar zou het fijn vinden om dit met meiden in een groep te bespreken in bijvoorbeeld een WhatsApp groep.

Ik ben er van bewust dat er veel vriendentopics zijn, maar de meeste zijn niet echt geordend. Daarnaast zijn er veel meiden die niet willen afspreken en andere die juist wel willen afspreken en dit is niet duidelijk op te maken uit het topic. Het is erg veel zoekwerk om de juiste persoon of groep te vinden. Mij leek het leuk om een topic op te richten voor meiden die het moeilijk, leuk of gezellig vinden om echte vrienden te maken en daar ook eventueel mee af te spreken. Dit mocht niet dus nu probeer ik het op deze manier, in een bericht die ik elke keer zal gaan updaten en met meerdere groepen zal proberen te combineren.

Er zullen dan per provincies groepen ontstaan en iedereen kan zich aanmelden om zo’n groep te beheren. Daarnaast zal er een groep (of meerdere) ontstaan die voor heel Nederland/België geldt, voor meiden die niet graag willen afspreken of voor meiden die het niet erg vinden om lang te reizen. Zo kunnen misschien echte vriendschappen ontstaan en is het makkelijker om contact met elkaar te vinden.

Ik zal dit bericht dus zelf bijhouden en alles netjes proberen te ordenen, zodat het makkelijker is om contact met elkaar te zoeken of het makkelijker is om in een groep te komen. Mocht jij een groep willen beheren, laat dit dan weten! (door middel van een quote of door mij een note te sturen.) Ik zet je gebruikersnaam/link dan bij de groep en dan kunnen andere meiden sneller contact met je kunnen opnemen om zo in de groep te komen. Mocht jij nog een ideeën hebben voor een groep, dan kan je die natuurlijk altijd doorsturen! Zo kan de groep bijvoorbeeld sneller groeien en kan je sneller de groep vinden die bij jouw past!

Hopelijk is er animo voor! Ik zal dit bericht voornamelijk up-to-date houden in het topic, dus neem daar ook een kijkje al is dit bericht wat verouderd!:
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html

-Regiogroep Drenthe
-Regiogroep Overijsel
-Regiogroep Utrecht
-Regiogroep Groningen
-Regiogroep Noord-Brabant
-Regiogroep Friesland
-Regiogroep Noord-Holland
-Regiogroep Zuid-holland:
-Regiogroep Gelderland :
-Regiogroep Limburg
-Regiogroep Zeeland
-Regiogroep Flevoland
-Algemeen groepje
-Algemeen groepje (voor meiden die niet willen afspreken):
-Algemeen Groepje (t/m 16 jaar)
-Algemeen groepje (vanaf 17 jaar) :
-Motivatiegroepje voor sport! :