Afval maatje gz!

Het lijkt me heel leuk om ‘samen met iemand te proberen om af te vallen’.

Misschien heb jij wel hetzelfde? Reageer dan op dit topic ^-^

http://forum.girlscene.nl/forum/food-sport/gezond-afvallen-samen-afvallen-6-lees-de-beginpagina-331093.0.html

gz? gurlzien?

Gezocht hahah

@ Ja, ik ken dat topic. Maar ik weet niet, met 2 mensen is ‘fijner’ lijkt mij.

^ Ik heb je een privébericht gestuurd!

Ik ook ^

Ik had trouwens ook privé bericht gestuurd. :wink:

Ik zoek zelf nog een afvalmaatje. En dan net persee als in fit voor de zomer maar meer in : echt wat kilo’s kwijt (ik weet niet hoe het anders omschreven moet worden)

We kunnen elkaar motiveren. Tips geven en helpen en los daarvan lijkt het me ook gewoon heel gezellig!

Ik stuur je een berichtje!

Ik zoek ook een afvalmaatje!

Misschien dat we een groepsappje kunnen maken?

Heyy

Een tijdje geleden kwam ik op deze site terecht. Ik heb nooit echt ‘echte’ vriendinnen gehad terwijl ik op het forum las, zag ik dat meerdere meiden hier problemen mee hebben. Ik wil hier open in dit topic niet mijn problemen uitleggen, maar zou het fijn vinden om dit met meiden in een groep te bespreken in bijvoorbeeld een WhatsApp groep.

Ook vond ik het moeilijk om me echt aan het sporten te krijgen en een beetje af te vallen, dus zo’n groep wil ik ook oprichten. Mocht je dit leuk vinden om er bij te komen, dan kan je mij dit laten weten.

omdat dit een afvaltopic is het topic en niet een vriendentopic, heb ik dus het grootste deel van mijn bericht weggelaten. Die kan je hier nalezen mocht je interesse hebben:
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html

Dus mocht je een motivatiegroepje voor sport zoeken! Stuur me dan een berichtje!

Hoii allemaal, een tijdje geleden had ik een bericht geplaatst maar vanwege persoonlijke redenen ben ik ff niet online geweest en daarom heb ik het niet echt bijgehouden. Dat wil ik nu veranderen en daarom het bericht opnieuw plaatsen. Hierbij nog een keer het bericht:

Een tijdje geleden kwam ik op deze site terecht. Ik heb nooit echt ‘echte’ vriendinnen gehad terwijl ik op het forum las, zag ik dat meerdere meiden hier problemen mee hebben. Ik wil hier open in dit topic niet mijn problemen uitleggen, maar zou het fijn vinden om dit met meiden in een groep te bespreken in bijvoorbeeld een WhatsApp groep.

Ik ben er van bewust dat er veel vriendentopics zijn, maar de meeste zijn niet echt geordend. Daarnaast zijn er veel meiden die niet willen afspreken en andere die juist wel willen afspreken en dit is niet duidelijk op te maken uit het topic. Het is erg veel zoekwerk om de juiste persoon of groep te vinden. Mij leek het leuk om een topic op te richten voor meiden die het moeilijk, leuk of gezellig vinden om echte vrienden te maken en daar ook eventueel mee af te spreken. Dit mocht niet dus nu probeer ik het op deze manier, in een bericht die ik elke keer zal gaan updaten en met meerdere groepen zal proberen te combineren.

Er zullen dan per provincies groepen ontstaan en iedereen kan zich aanmelden om zo’n groep te beheren. Daarnaast zal er een groep (of meerdere) ontstaan die voor heel Nederland/België geldt, voor meiden die niet graag willen afspreken of voor meiden die het niet erg vinden om lang te reizen. Zo kunnen misschien echte vriendschappen ontstaan en is het makkelijker om contact met elkaar te vinden.

Ik zal dit bericht dus zelf bijhouden en alles netjes proberen te ordenen, zodat het makkelijker is om contact met elkaar te zoeken of het makkelijker is om in een groep te komen. Mocht jij een groep willen beheren, laat dit dan weten! (door middel van een quote of door mij een note te sturen.) Ik zet je gebruikersnaam/link dan bij de groep en dan kunnen andere meiden sneller contact met je kunnen opnemen om zo in de groep te komen. Mocht jij nog een ideeën hebben voor een groep, dan kan je die natuurlijk altijd doorsturen! Zo kan de groep bijvoorbeeld sneller groeien en kan je sneller de groep vinden die bij jouw past!

Hopelijk is er animo voor! Ik zal dit bericht voornamelijk up-to-date houden in het topic, dus neem daar ook een kijkje al is dit bericht wat verouderd!:
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/totaal-geen-vriendinnen…-325451.0.html

-Regiogroep Drenthe
-Regiogroep Overijsel
-Regiogroep Utrecht
-Regiogroep Groningen
-Regiogroep Noord-Brabant
-Regiogroep Friesland
-Regiogroep Noord-Holland
-Regiogroep Zuid-holland:
-Regiogroep Gelderland :
-Regiogroep Limburg
-Regiogroep Zeeland
-Regiogroep Flevoland
-Algemeen groepje
-Algemeen groepje (voor meiden die niet willen afspreken):
-Algemeen Groepje (t/m 16 jaar)
-Algemeen groepje (vanaf 17 jaar) :
-Motivatiegroepje voor sport! :

ik zoek ook een afvalmaatje!

Ik zoek ook nog een afvalmaatje! Note me maar :slightly_smiling_face:

Lieve allemaal,

Wij zoeken leuke lieve meiden die gemotiveerd of gemotiveerd willen worden met sporten/afvallen/gezond eten.
Ik heb met een leuke groep enthousiaste meiden al wat langer (04-05-2015) een groepsapp.
Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar lieve enthousiaste en gemotiveerde meiden die ons willen joinen. De meiden komen overal vandaan.

Zoek jij een leuke sport groep meiden om mee te appen. En een goede motivatie. Stuur me dan even een prive berichtje met je nummer.

Tot snel xx