Afspreken met jongen uit London

Ik heb een hele knappe jongen ontmoet via een soortgelijke app als tinder. Zo’n 3 weken geleden (Gewoon voor de grap een account gemaakt enzo) Je kon je locatie veranderen dus had ik maar London gedaan. Nou had ik dus n match met een jongen op die app, en hij berichtte mij dat ie me heel mooi vond en hij begon me gelijk babe te noemen enzo.

En toen zei ik tegen hem dat ik eigenlijk In Nederland woon. en toen zei hij dat ie naar Amsterdam gaat in oktober om daar de verjaardag te vieren van zijn broer, en of ik dan met hem wilde afspreken. en toen hebben we elkaar onze snap gegeven. Nou In het begin vroeg die wel hoe het met me ging enzo en we hadden van die kleine gesprekjes, maar hij nam/neemt niet echt de moeite om mij te leren kennen ofzo.

Hij heeft wel vaker gezegd van we moeten echt afspreken als ik in Amsterdam ben enzo. Waarbij ik elke keer zei van ‘ja misschien want je bent toch eigenlijk een vreemdeling voor mij’ en dat begreep die dan. En echt elke keer als ik een snap van mezelf stuur zegt ie dat ie me heel knap vind enzo.

Maar toen op die app als n jongen mij een berichtje stuurde en ik vertelde dat ik niet uit de uk kwam, stopte ze ook gelijk met praten tegen mij. En de meeste zijn ook alleen uit op seks of gewoon dirty talk. :joy: En deze jongen blijft wel snaps enzo sturen.

En hij heeft in het begin nooit echt gezegd van stuur me nudes van je ofzo, Alleen vorige week ofzo zei die ‘show me something’ en waarbij ik dus zei dat ik zulke dingen niet ga sturen. Ik dacht wel van ja hmmm oke dat is wat minder dat ie dat vraagt :thinking: Maar dan denk ik ook wel van ja het blijft een jongen​:sweat_smile:

En daarna bleef die ook gewoon met me praten. Maar ik vraag me dus af wat zijn bedoelingen zijn, en waar die op uit is? En wat hij wil gaan doen terwijl we in a’dam zijn? ik kan mij voorstellen dat hij gewoon een ‘pleziertje’ wilt hebben.( Ikzelf ga en wil geen seks met hem hebben)

en praat hij niet zoveel met mij op snap omdat ie denkt van wat moet ik nou met iemand die niet in Engeland woont? En of die wel zoiets heeft van als we in a’dam meeten hij wel iets heb van oke ik zou haar wel graag leren kennen? Ikzelf zou wel zoiets hebben van als we een klik hebben en ik vind hem leuk, ik dan wel gewoon leuk contact wil blijven hebben en we daarna wel verder kijken van hoe en wat.

Want ik weet dat een relatie of iets niet echt realistisch is aangezien hij in Engeland woont. Ik ben gewoon benieuwd hoe hij zelf tegen dit alles aankijkt. Ik kan het hem gewoon simpelweg vragen :joy: maar ben ook wel benieuwd wat jullie van dit alles denken

Hij is trouwens 18 en ik ben 16

Ik zou het niet doen. Het klinkt niet echt alsof jullie echt willen oid

Ikzelf wil wel hoor, maar vraag me gewoon af waf hij wil van mij en wat we dan zoal gaan doen enzo. Beetje vaag allemaal you know😅

Je zegt het eigenlijk zelf al, ik zou het hem gewoon vragen. Want we kunnen niet in zijn hoofd kijken. :wink: Verder sluit ik me aan bij Roses.

Nou, ik of ik ben extreem lelijk, of ik heb uitzonderlijke mannen ontmoet, maar nog nooit heeft een man mij om een naaktfoto gevraagd. Zoiets zou echt een enorme afknapper voor mij zijn.

Ik zou er niets aan doen. Vooral ook omdat hij niet echt moeite doet, en de afstand.

Ik zou zeggen wat jouw bedoelingen zijn, dat je geen seks wil enzo.

Ik vind het allesbehalve serieus klinken. Zou er dus vanuit gaan dat hij of wil afspreken omdat 1. Hij bijna niemand kent en gewoon iets gezelligs wil doen als vrienden, of 2. Omdat hij denkt dat hij je wel kan krijgen en gewoon puur op seks uit is.

Ik zou gewoon eens vragen wat hij dan zou willen doen of zelf iets voorstellen als het je gezellig lijkt. Zo van goh, als je er bent kunnen we wel een drankje gaan doen in dat en dat café. Dan geef je aan dat je op neutraal terrein wil afspreken en gewoon hem eens wil leren kennen.
Ik zou er niet teveel van verwachten. Snappen is nogal makkelijk natuurlijk, dus imo zegt dat ook niet zoveel. En vragen als “Show me something” zeggen meestal ook wel genoeg. Ik heb dat ook wel een aantal keer gehad en behalve dat je er een keer of 2 overheen kan lullen blijft het toch een terugkerend onderwerp en geeft het meestal wel aan waar ze naar op zoek zijn.

Hey, ik vond veel van wat jij hier heb gezegd wel waar. dus wat ik dus aan hem heb gevraagd is het volgende: waarom wil je eigenljjk met mij afspreken? Want ik heb niet echt het idee dat jij echt je best doet om mij te leren kennen. Waarop hij zei: wat bedoel je? En toen zei ik: ik wil gewoon weten wat jou intenties zijn met mij. En waarop hij zei: om je te leren kennen. Hoezo? En toen zei ik weer: dan kan ik gewoon beslissen of ik wel met je wil afspreken als je in a’dam bent. En toen zei hij: ja (lekker drooog weer)

Ik vind hem echt suuuuuper droog reageren op alles. in plaats van dat hij mij een soort van klein uitlegje geeft (waar ik eigenlijk ook op zoek ben) van waarom hij met mij wil afspreken, komt ie met zijn super droge antwoorden :joy: Misschien is hij wel gewoon zo, of hij had van tevoren al zoiets van dat ie het überhaupt niet echt een big deal vond om met mij af te spreken. Dat dat voor hem gewoon heel normaal, leuk en spontaan iets was. Hij heeft dan denk ik niet echt het gevoel om mij te laten weten hoe en wat.

Ik denk trouwens niet echt perse dat ie alleen wilt sekse (om t ff grof te zeggen :joy::roll_eyes:) Wat mijn vermoeden eerst wel was. maar dat ie wel gewoon zoiets heeft wat jij al eerder zei; dat ie niemand daar kent en gewoon iets gezellig wilt gaan doen met mij.

Maar of ik al een besluit heb genomen of ik met hem ga afspreken of niet, weet ik nog niet echt. Want ik vind het toch wel spannend omdat ik eigenlijk het wel perfect wil doen ofzo😅 En ik weet niet of wij twee wel gaan klikken, ook om de taal en alles daar omheen, Als je begrijp wat ik bedoel. En dat het dan heel awkward gaat worden. Maar ik vind hem wek echt zoooo knap. Hij is echt precies mijn type. En om dat nou te laten gaan? …

Klinkt als een hoop gedoe voor een jongen die je misschien één keer gaat zien en waarvan je twijfelt aan zijn intenties. Ik zou het afkappen.

Pff ja is het eigenlijk ook wel he? :sweat_smile: Misschien klinkt dit echt als de domste reden ooit, maar ik vind hem gewoon zo knap dat ik de kans gewoon niet wil laten liggen ofzo? Maaar dat is dan ook echt de enige reden dusja…:woman_shrugging:t2:

^Ik wilde het al eerder zeggen, maar je focust je veel te veel op uiterlijk. Deze jongen blijkt niet geïnteresseerd, hij praat amper met je. Ik denk oprecht dat hij je alleen als opvulling van zijn dagen Amsterdam ziet, om eerlijk te zijn.
Aan een dood paard trekken heeft gewoon geen zin, hoe knap hij ook is, hij klinkt alles behalve interessant een gezellig. En als hij geen moeite doet, dan is het verspilde energie als jij dat doet.

Ja je hebt toch echt wel gelijk…

Bij twijfel niet doen.