Afgevallen,wat te doen voor meer 'body'?

Nouja ik zal dus maar even mijn probleem uitleggen:
een tijd terug was ik nog best ‘vol’ niet dik maar gewoon slank met flinke borsten (75D)en ook behoorlijk wat kont (maat 36 broek zat overal goed maar daar wat te strak vaak)
Nu ben ik best erg afgevallen, zonder er eigenlijk wat voor te doen, ik ging van 55kg in de 1e naar 53 in de 2e klas en nu zit ik in de 3e en weeg ik 50kg.
Ik heb nu cup 70B en broekmaat 34, ik ben opzicht wel blij met mijn lichaam maar ik zou graag wat meer body willen, (vooral bij mijn heupen/billen)
Heeft iemand goede tips?

nee ik weeg 45 kilo
en ben van een 75c naar een 70a gegaan
dus ik snap waar je heen wilt… hmm
geen idee; sporten? Dat je weer wat spieren
kweekt?

Wow, Fay, wat ben jij licht… Je kan spieroefeningen doen, dan worden je spieren dikker en gaat de rest dus mee [en je wordt beter gevormd]

Spieren kweken! :stuck_out_tongue:

aah zo snel alreacties!Dankjullie! (oefeningen ga ik direct mee beginnen) verder nog meer tips? (speciaal soort etenofzo?)

Gewoon gezond eten :slightly_smiling_face: Niet minder, niet meer.

je kunt speciale oefeningen op youtube vinden denk ik met van die oefeningen die sterren ook doen

Sporten: cardio + krachtraining.

je spieren trainen

Ik weeg nu 55 kilo :’). Maar ik ben er toch blij mee, want ik ben gewoon slank.

Maargoed, zoals iedereen al zegt: spieren kweken. Gewoon lekker gaan sporten. En heel belangrijk: gezond eten. 2 Stuks fruit per dag, 1.5 liter water (3 flesjes zegmaar), niet te veel snoepen want dat is alleen maar ongezond en veel zuivel en granen. Ik eet vier volkoren broodjes op school en een appel, 's ochtends een bak yoghurt met kiwi en cruesli. Daar zit je echt wel vol van, en dan hoef je tot vier uur 's middags echt geen eten meer. Dan gewoon een koekje ofzo en flink avondeten :].

kracht training
of meer eten haha
ik weeg zelf 53 kilo, 70c en 1.68m lang
dus gewoon in verhouding
maar om echt meer ‘body’ te krijgen zou ik zeggen veeeeeeeeeeel sporten

Krachttraining, heb k zelf ook gedaan, ik ben er 6 kilo van aangekomen in 3 maanden tijd, weeg nu 53, en ben 165 lang. dus ben gewoon slank en ben er trots op :slightly_smiling_face:

Aaaa eindelijk iemand die gewoon tevreden is om iets meer dan 50 kilo te wegen en rond de 1.65 lang te zijn! =D