Advies gevraagd (prepaid, simonly etc.)

Ik ben opzoek naar een nieuwe mobiel en ik heb er een gevonden (:
(Samsung Galaxy Txt) maaaar nu doe ik altijd al aan prepaid, want ik vind een abbonement vaak (iets) te duur en ik denk dat ik daar toch al gauw overheen ga. Nu kan ik prepaid houden maar dan wil ik ook graag mijn eigen nummer houden, maar las ik ergens ook over SimOnly, soort van abbonement alleen dan zonder mobiel? Niet dat ik helemaal geen verstand heb van dit soort dingen, maar ik wou gewoon vragen of jullie misschien er ervaring mee hadden of (andere) opties hadden, ik sms veel en bel ook wel eens maar geen lange gesprekken, ik wil ook graag gebruik maken van internet en apps enzo. Dus misschien dat jullie goeie ideeën hebben wat ik kan nemen wat handig is en het liefst ook voor een aangenaam prijsje. Dus als jullie iets weten en mij misschien meer kunnen vertellen over goeie aanbiedingen of wat handig/goedkoop is (en waar ik het liefst mijn oude nummer bij kan behouden) dan hoor ik dat heel graag :slightly_smiling_face:

Dankjewel! :relieved:

Kijk eens op Blyk.nl :slightly_smiling_face: 10 euro voor 3.000 smsjes en 3.000 belminuten :grinning:

Ja daar had ik inderdaad ook al wel eens van gehoord ja! Maar dan kan ik zeker niet mijn nummer behouden of overzetten zodat ik mijn oude nummer behoud?

Dankjewel he!

Bij bijna alle sim only aanbieders is het ook mogelijk om je huidige nummer mee te nemen, maar zorg dan wel dat je dit tijdens het aanvragen aangeeft (want anders wordt het erg moeilijk om nog te regelen). Zelf heb ik ook al jaren een los sim only abonnement bij m’n toestellen, laatst gevonden via vergelijksimonly.nl. Soms is het even een investering om een los toestel te kopen, maar de abonnementen zijn wel echt goedkoper, ook op lange termijn.

Als je (erg) veel SMS’t zou ik eens beginnen te kijken bij Hi, die zijn voor de grootverbruikers vaak wel goedkoop! :wink:

Dat kan wel degelijk. Ik heb zelf ook laten doen. Maar wat aal eerder gezegd is, je moet het van te voren wel aangeven.