Acrylnagels/gelnagels

.

sorry, ik heb er geen verstand van.
up voor jou (:

voor acryl nagels goede vijlen, bokkepootje voor nagelriemen, acryl poeder, de liquid, en ontvetter voor je nagels, en dan tips nagellijm en tipknipper

Je hebt verschillende sites waar je een startespakket kan kopen, heb er wel een aantal waar ik goede verhalen over heb gehoord alleen de letters op de potjes is duits geloof ik!

http://www.glamournagelpr…bshop/pakket/p-1/400.html

http://www.gmnails.com/in…=com_virtuemart&Itemid=12

http://www.nagelkraam.nl/…crylnagels-nagelproducten

hahaha oké dan :grinning: zal even kijken!

Weet iemand dan ook wat er precies in zo’n pakket moet zitten?

Verschillende vijlen (grove, fijne, polijst(met paar kanten zodat je zelf t glim niveau kan bepalen), en normale vijl) witte acryl (voor de french manicure) doorzichtige acryl(voor t even te maken), licht eraan of je t zelf wil maar roze acryl. eh, verschillende maten tips, nagellijm (Die van essence vind ik echt super) en acrylvloeistof.

& woon je in Amsterdam? want dan weet ik een goeie plek waar je alles kan halen.

Nee helaas niet meer in de buurt :frowning_face: woonde eerst in Alkmaar…nu in Friesland boehoe :’(

asf nails die heeft ook een webwinkel en een fysieke groothandel

Ik heb zelf een jaar de opleiding schoonheidsspecialiste gedaan, waarbij ik gelnagels heb leren zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het behoorlijk moeilijk vind, maar ik wel blij ben dat ik het op school van een nageldocente/styliste geleerd heb. Dat zal ik als ik jou was ook doen, een cursus waarbij je het echt van een ervaren styliste leert… ik denk dat je het dan het beste kan leren.

Zelf ben ik meer een voorstander van acryl. Wel wat moeilijker om te zetten (vinden de meesten) maar het is sneller en wat steviger. Maar goed, dat verschilt verder per persoon. Ik raad je in ieder geval aan om er bij een nagelstyliste een cursus voor te volgen, dan leer je het denk ik beter dan wanneer je er zelf mee aan de slag gaat. En al helemaal omdat je niet zo goed weet wat je er precies allemaal voor nodig hebt…

Liefs!