Acne.

Hey,

Ik heb al meer dan een jaar lang acne. Als dat het is dan tenminste. Ik heb op mijn voorhoofd heel veel witte bultjes. En mijn T-zone is altijd erg vet.
Ik gebruik nu de creme en lotion van Dr. van der hoog van de ‘clear skin’ lijn.
Het helpt wel een beetje, en het word ook minder maar gaat nooit helemaal weg. Wat kan ik eraan doen zodat het weggaat?

hier is een algemeen topic voor
en als je dat niet kan vinden, er zijn nog 100 andere topics

stop met die middeltjes en ga naar een dermatoloog. :slightly_smiling_face: echt waar, je gaat blij zijn met het resultaat.

maar even antwoord op je vraag; ga naar de huisarts, die kan je dan evt naar de dermatoloog sturen.

Had ik eerst ook echt vervelend. Maar ik heb gewoon geen snack enzo meer gepakt en veel gedronken dat hielp bij mij ook heel goed. Nou heb ik gewoon echt een hele gave huid. Mijn advies is gewoon een paar dage( 3 of 2) alleen fruit en water te eten en drinken dat klinkt misschien wat vreemd maar het helpt heel goed!

Diane35 pil gebruiken
Scrubben 1 tot 2 keer in de week
Productlijn van de Kruidvat gebruiken > Tea Tree

Uhu heb ik ook namelijk; roaccutanekuur → google it!

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/127663 =)

Ik had het eerst ook 2 jaar geleden ongeveer En toen is het gwn vanzelf weggegaan na een tijdje. Maar je moet er gwn niet aan zitten.

Ik gebruikte ook clear skin van DR van der Hoog maar op een gegeven moment werd het veel erger. Ik zag de reclame van Clearasil op tv en ik kocht de psullen van clearasil. De face wash en de lotion. Ik was mijn gezicht 's ochtends en 's avonds er mee en het is veel beter! Ik gebruikte ook altijd foundation + poeder + camouflage. Ik heb de foundation weg gelaten en sinds dien is het ook veel minder. Misschien ook een tip! Als je het gebruik ten minste!

-

Ga een aantal keer naar een schoonheidsspecialiste om je huid schoon te laten maken. En zorg ervoor dat je je huid elke dag goed schoonmaakt!:wink:
Dan wordt het vanzelf wel minder…