acne

Ik wil graag van m’n acne afkomen, dus ik ben gezonder gaan eten en wat meer gaan bewegen. Vandaag was ik heel goed bezig de hele dag fruit groentes en salades gegeten, work out gedaan en hardgelopen. Super gezond allemaal. Alleen s’avonds ging ik opeens naar de mac en ik kon het niet laten om een burger, patatjes en een mcflurry te nemen :://. Ik vroeg me af is ongezond eten nou echt zo slecht voor je acne of ligt dat eraan per persoon? En wat gebeurd er dan met je acne en waarom? En omdat ik nu naar de mac ben geweest heb ik nu al mijn gezonde werk verpest?
Kan iemand me hier meer over uitleggen? alvast bedankt.

Er is een algemeen acne topic (:

Gezond eten en bewegen is goed, maar dat is waarschijnlijk lang niet genoeg als je echt je acneprobleem wil oplossen. Er zijn reeds verschillende onderzoeken gedaan naar het verband tussen acne en voeding én er zijn ook veel verschillende meningen over. De een zegt dat zuivel en vettige/suikerige dingen niet goed zijn, de andere zegt dan weer heel iets anders. Te veel ongezond eten kan nooit goed voor je zijn, dus zal het je acne ook absoluut niet helpen. Er zijn wel bepaalde stoffen in voedsel die wel kunnen helpen bij het bestrijden van acne, maar je zal het toch ook op een andere manier moeten aanpakken als je er vanaf wil komen. Met een goede huidverzorging dus. Verder kan je hier terecht: http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-algemene-puistjes-acne-topic-127663.0.html

Oh sorry! Ik ben hier nog niet zo lang, wel bedankt !

hey,

ik had ook altijd last van een slechte huid. Alle producten die ze je aansmeren overal helpen ook niet. Zelf ben ik een tijd geleden begonnen met de wim hof iceman training. Nu moet je daarbij elke dag in ieder geval 30 seconden koud afdouchen na je warme douche. Tot mijn verbazing was ik 2 weken bezig en zag ik dat mijn huid steeds mooier werd. Ik ben nu 6 weken verder en er is geen puistje of roodheid op mijn huid te zien. Nu heb ik gekeken hoe dit kan. Ik kwam erachter dat als je puistjes hebt je porieen verstopt raken met vuil wat eruit wil. Als je een warm water op je huid krijgt droogt je huid uit en gaan je porieen open staan. Om je huid weer vet maken maak je lichaam het aan en raken je porieen verstopt omdat ze open staan. Hoe tegenstrijdig dit ook klinkt😅. De truc is dus om je porieen dicht te houden zodat ze niet verstopt kunnen raken.

Conclusie: als je elke dag 30 seconden koud afdoucht en dan vooral ijskoud water op je gezicht doet en voor dat je naar bed gaat ook zul je Zien dat je huid binnen 2 weken weer helemaal fijn is. Dit was bij mij ook het geval.

ik zou naar een schoonheidsspecialiste gaan.