Aankomen. Tips?

Helleu,

Ik ben het helemaal zat om van iedereen steeds te horen omg je bent echt dun blabla. Dus ik heb besloten er wat aan te gaan doen. Ik wil dan graag oefeningen doen die ik gewoon thuis kan gaan doen en mn eetpatroon veranderen. Maar ik heb echt geen idee wat voor oefeningen en hoe ik m’n eetpatroon verander. Enige tips? Alvast bedankt :slightly_smiling_face:

Misschien handig als je eerst deelt wat je al wel eet?

De algemene dingen die helpen om aan te komen zijn bvb veel noten, je brood dubbel beleggen, alleen nog volle producten eten etc.

Iemand die ik ken is weer op gewicht te komen door iedere dag 2 repen naast haar (goede) eetpatroon te nemen; http://9gag.com/gag/aYwEqVq/to-all-whining-i-can-t-gain-weight-9gaggers-thank-me-later Ze kon niet zoveel eten omdat ze altijd aan kleine porties gewend was dus dan is iets kleins met erg veel (goede) vetten heel fijn.

Dankjewel. Ik ga het proberen! Ik eet eigelijk gewoon normaal. 2 boterhammen sochtends en smiddags. En grote opscheplepels bij het avond eten. Oja nog vergeten te zeggen maar ik heb een snelle stofwisseling… dus ik kom moeilijk aan. Echt heel vervelend

http://forum.girlscene.nl/forum/food-sport/samen-aankomen-263258.msg271863983.html#msg271863983

Hier kan je goed terecht :slightly_smiling_face:

Ooh ik zag dat topic niet. Bedankt!:slight_smile: