Aan de pil, misschien toch zwanger?

Hoi allemaal,

Ik heb sinds kort zonder condoom sex, alleen met de pil. Ik slik 'm goed, heb geen diarree gehad of overgegeven en ben er geen een vergeten de laatste tijd (al zeker een maand of 4 niet).
Nu kreeg ik last van misselijkheid een paar dagen geleden. Vooral gisterochtend was ik misselijk. Toen ik vanmorgen wakker werd, was ik echt kotsmisselijk. Ik ben nu nog steeds misselijk maar het is wel minder.
Normaal heb ik nooit zo erg last van misselijkheid.

Nu is mijn vraag: Kan ik zwanger zijn? Hoe lang duurt het voordat je last krijgt van zwangerschapsklachten, zoals misselijkheid, na de zaadlozing? (Wanneer de sex heeft plaatsgevonden, zeg maar, in mijn geval ongeveer 1,5/2 week/weken geleden)

Alvast bedankt!

Kan het niet gewoon zijn dat je buikgriep hebt?

Heb ik aan gedacht, m’n vriend is/was wel ziek, dus hij kan me aangestoken hebben. Maar buiten de misselijkheid (en keelpijn) heb ik verder niks.

Ik denk vooral dat het misselijkheid worden per persoon verschilt. Er zijn zelf vrouwen die niet eens klachten of symptonen hebben…
En ja je kan zwanger worden van de pil, dit garandeert niet 100% zekerheid al gebeurt het niet zo vaak natuurlijk.
Mischien kun je best een zwangerschaps test kopen? (wel 's ochtends doen)
En hoe zit het met je menstruatie ??

Ik geloof dat het nog te vroeg is voor een zwangerschapstest is, maar als ik klachten blijf houden ga ik er zeker eentje doen.

Ik slik altijd 3 strips achter elkaar (Is volgens de huisarts niet schadelijk, werd zelfs aangeraden) en ik ben nu ongeveer op 1/3 van de laatste strip… Maar als je aan de pil zit heb je toch alleen een soort kunstmatige menstruatie, en geen echte?

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/de-pil-227083.0.html

http://forum.girlscene.nl/forum/seks-zo/ben-ik-zwanger-147745.0.html

Dit. Ja.

En er heerst inderdaad ook een griep, dus ik zou me er niet al te veel zorgen over maken als je je gewoon netjes aan de bijsluiter houd.