5 maanden stage lopen in Spanje

Hoi allemaal,

Momenteel ben ik bezig met de opleiding toerisme en moet ik in mei 2018 5 maanden stage lopen. Mijn voorkeur gaat uit naar Barcelona, Spanje. Ik ben op Spain Internship terecht gekomen en ik vroeg mij af of er mensen zijn die hier ervaring mee hebben. Ik moet stage lopen bij een hotel en de taken van de front office doen. Zijn er mensen die in Barcelona stage hebben gelopen, en of misschien een goed hotel kennen wat accommodatie aanbied aan de stagiairs?

Alvast bedankt!

Groetjes,

Nicole

Upje :sob::muscle:

Hey, heel erg bedankt voor het reageren! Ja het probleem van mijn school is dat ze per se alle leerlingen die in Spanje stage willen lopen bij de Canarische eilanden willen plaatsen. En dat trekt mij niet echt. Ik wil heel graag op het land zelf stage lopen, daarom moet ik het nu allemaal zelf uitzoeken. Dus zowat alle leerlingen hebben bij de Canarische eilanden stage gelopen… en mijn stagebegeleider op school werkt al helemaal niet mee, die wilt mij per se op Tenerife plaatsen omdat daar een hotel is wat leerlingen wilt die vloeiend Spaans kunnen. Jammer genoeg kan ik dus ook niet bij andere studenten terecht.

Ze willen daar iedereen plaatsen zodat ze alle leerlingen gelijk in 1x kunnen bezoeken, en zo niet heel Spanje moeten overvliegen… mijn school zelf heeft alleen plekken op de eilanden, niet in Spanje zelf.

Ik heb toevallig bij Spain Internship gewerkt haha
Maar het is wel mogelijk om een stage elders te doen?