3 step mascara, waterproof top coat, corrector pen

Wat vind je van FM producten?
  • TOP!!
  • Goed
  • Slecht
  • Wat is FM?

0 stemmers

3 step mascara €11,00
Capaciteit: 8ml
Innovatieve formule, gebaseerd op geavanceerde technologie, verhoogt het volume van de wimpers spectaculair en voorziet ze van een adequaat vochtgehalte. Verlengt spectaculair en scheidt nauwkeurig de wimpers na eerste aanbreng. Natuurlijke werkzame stoffen, namelijk extracten van fruit en bloemen, vergroten het effect van de mascara en versterken de wimpers. Geen wimpers die aan elkaar kleven: klontert niet en geeft geen vlekken. De polymeren in de mascara bieden uitstekende dekking van de wimpers. Een innovatieve vorm van de 3 stappen borstel met gevarieerde lengte van de haren stelt u in staat mascara aan te brengen vanaf de basis tot aan de puntjes. Sensueel zwart benadrukt de intensiteit van de blik door de make-up een intrigerende gloed te geven.

Waterproof lash top coat €13,50
Maar hiermee de mascara die je het liefst gebruikt waterproof!

http://nl.fmworld.com/pics/product-category/142053981454abb7a64789f-th.jpg

Corrector pen€12,90
Capaciteit: 3ml
Verwijdert gemakkelijk kleine oneffenheden die voorkomen bij het gebruik van oogpotloden, eyeliner of lipliner en dit zonder de make-up te beschadigen. Heeft een puntje om het precies verwijderen van zelfs de kleinste vlekjes of streepjes te vergemakkelijken. Bevat voedend bisabolol en hydraterende jojoba-oliën. Past zelfs in een klein avondtasje.

http://nl.fmworld.com/pics/product-category/1394405808531cf1b0bbdeb-th.jpg

Je zal eigen foto’s van de producten toe moeten voegen. Staan deze binnen 24 uur niet in de beginpost van dit topic, dan zal één van de moderators je verkooptopic sluiten.

Slotje dus