2 e date

Hallo meiden,

Ik heb afgelopen weekend een date gehad met een oude crush van mij( we waren paar jaar terug bevriend geworden en kregen sinds kort weer contact en kwamen er achter dat we elkaar toen de tijd leuk vonden) we gingen dus op de eerste date poolen. Maar nu willen we zeg maar een 2 e date. Maar het probleem is dat hij wil dat ik iets kies maar ik heb gewoon geen idee wat we kunnen doen. Het is smiddags en ik dacht om gewoon samen een filmpje te gaan kijken maar een vriendin zei dat dat misschien teveel netflix&chill zou kunnen overkomen en dat is wel het laaste wat ik wil !

Dus ik hoopte dat jullie misschien nog een idee hadden wat wel classy is maar toch ook heel leuk?

Met veel liefs,

xoxo

samen lunchen?

Misschien samen naar een dierentuin gaan? Kijk btw even op http://dateactiviteiten.nl/. Hier staan een heleboel leuke date ideeën.

Je hebt tegenwoordig rolschaats discos in verschillende plekken in Nederland. Misschien wel een leuk idee voor een date. Wandklimmen (in zo’n hal ) is misschien ook leuk als je een sportievere date wil. Bowlen of midgetgolven.
Verder weet ik niet veel dingen om smiddags te doen als date. Alleen maar standaard dingen als ergens wat eten of drinken op een terrasje (of binnen met slecht weer). Niet dat er wat mis is met standaard.

Ik zou lekker naar het centrum gaan en gezellig gaan lunchen ofzo. Misschien standaard, maar dan heb je wel tijd om hem nog beter te leren kennen. En als je echt de hele middag weg bent kan je misschien samen de trein pakken naar een random stad of naar zee (als dat een beetje in de buurt is). Of een pretpark, maar dan heb je ook al gauw de hele dag nodig.