2 beautyvraagjes

hee ik heb 2 beautyvraagjes

1 : Is een reinigingslotion hetzelfde als een tonic?

2 : Ik heb een nieuwe bronzer gekocht van Rimmel die aangeraden werd door veel mensen. Ik bracht ´m gewoon aan met een kwast van essence, maar ik zag helemaal niks op mn gezicht, hoeveel ik ook gebruikte…
op mn hand zag je het wle goed als je het uitteste. heeft iemand hier tips voor?

niemand??

  1. Waarschijnlijk wel
  2. Het is juíst de bedoeling dat je hem niet ziet. dat is het mooie van make-up! het moet maar een heel klein tintje zijn.

Oke bedankt. ^^

1 is nee want reinigingsmelk haalt de make-up eraf en de tonic haalt de laatste restjes van de reinigingsmelk eraf en is gewoon goed voor je huid.
2 is wat Xx_Claudiaa_xX zegt

Reinigslotion is toch heel anders dan reinigsmelk?

Het komt op het zelfde neer denk ik alleen een op melk basis andere op lotion basis. Het is allebij om makeup te verwijderen volgens mij doet het ook hetzelfde en gebruik je melk OF lotion en niet allebij.

Tonic gebruik je na de tijd om zoals hierboven genoemt restjes reinigingsmelk of restjes reinigings lotion weg te halen. Ook haalt het gewoon de laatste beetjes makeup van je gezicht en helpt het (naja tenminste die van nivea young puistjes te voorkomen :wink:

reiniginslotion zegt het al ; reinigt dus make-up restjes etc. eraf halen. ^^
de tonic…mijn tonic is van bodyshop moisture white.
staat op dat het je gezicht egaal maakt (roodheid etc weg) helpt wel =)

Ja, maar het doet precies hetzelfde.

  1. nee dat is niet hetzelfde. je gebruikt vaak eerst de melk, en daarna de lotion. je moet maar kijken waar de lotion precies voor bedoelt is. soms kan je de lotion ook gebruiken zonder zeg maar eerst reinigingsmelk op je gezicht te doen. dan heeft de lotion niet als functie om je gezicht te kalmeren/ melk eraf te halen, maar bijvoorbeeld om je gezicht te egaliseren :stuck_out_tongue:
  2. het is de bedoeling dat je hem niet ziet, maar als jij zegt het lijkt net “doorzichtig” je ziet helemaal GEEN verschil het doet niets, is het ook weer niet goed xD

1= Reinigingslotion is voor het verwijderen vn oog- en mond make-up…
Een tonic/lotion is voor de poriën te sluiten nadat je de reinigingsmelk/gel hebt gebruikt, verfrissen, en je kan er eventueel ook nog restjes van make-up mee verwijderen…
Dit is correct wnt ik leer voor schoonheidsspecialiste… :slightly_smiling_face:
x