18e keer oorontsteking

Oke, ik ben het een beetje zat nu.

Want dit is mijn 18e keer oorontsteking dus -nee ik overdrijf niet-.
Ik ben dus aan een kant nu doof, en mijn andere oor die begint ook al te ontsteken. Weet iemand wat ik er tegen kan doen? Die oordruppels werken niet, ja ze werken wel maar dan pas na dik een week. En dat is mij even te veel pijn. :woman_facepalming: En slaolie opwarmen en erin gieten gaat mij net even te ver. Dus weet iemand iets?

ik heb in de tijd dat ik in Frankrijk zat 3x een oorontsteking gehad… in iets meer dan 2 maanden tijd… hoewel… had het de laatste maand trouwens…
bloed kwam bij mij uit m’n oren…
moest m’n oor 3x daags desinfecteren, en ook de druppels gebruiken, en tegen de pijn mocht ik 3 - 6 ibuprofen 400 nemen…

Auw ;o auw auw, dat lijkt me vies als er bloed uit komt!
ja ik gebruik ook paracetamols enzo om de pijn weg te krijgen, maar ibruprofen mag ik niet hebben want dat ik niet goed voor astma patienten ofzo?

vraag anders even aan je dokter of hij je bepaalde pijnstillers voor kan schrijven die je wel kunt gebruiken

Ik heb ook astma maar heb dr geen last van hoor, je kan 't gewoon wel een keertje proberen denk ik. Ik ben afgelopen jaar geopereerd en toen heb ik een week lang de maximale dosis moeten slikken (eigenlijk zelfs meer) en toen ging alles goed :slightly_smiling_face:

Aah, beterschap!
Ik heb eigenlijk geen flauw idee. Misschien een keer naar de dokter gaan en vragen om de juiste pijnstillers ofzo?

Toen ik nog klein was, had ik elke winter van oktober tot april oorontsteking, met hele erge pijn. Ik heb toen buisjes gekregen en dat heeft me heel goed geholpen, maar ik heb geen idee of ze dat bij jouw leeftijd ook nog doen. Ik raad je aan om de KNO-arts (de Keel -, Neus - en Oorarts) te bezoeken en hem om advies te vragen, want oorontsteking is zooo vervelend!

[i]tjaa, het beste lijkt me gewoon om naar de dokter te gaan.
maarja, dat is ook kut. ik had ook heel vaak een oorontsteking,
maar sinds mn keel amandelen eruit zijn heb ik het niet meer.
misschien moet je het er even met je dokter over hebben,
om je keel amandelen eruit te laten halen,
want 18 keer is niet normaal.

beterschap -[/i]

auw, nog eens naar de dokter gaan en je opties bekijken?

heb ze nu al 2.5 jaar en nog nooit onstoken, maar misschien nog een keer naar de dokter?

toevallig.
mijn oren zijn toevallig vandaag ontstoken! kut he,
ik heb het ook super vaak, wel vaker dan 18x gehad denk ik.
Ik ga vaak naar de dokter om het uit te laten spuiten, soms helpt het soms niet, en anders gaat het vanzelf over. als het niet helpt moet je paracetamol nemen of pijnstillers

ik ga woensdag naar de dokter. Ik wil echt dat hij er wat een gaat doen, ik denk dat ik ze uit laat spuiten.

en bedankt iedereen

Ik heb 2x buisjes gehad, de laatste keer was een ware HEL. Ik had toen oorontsteking, en ze moesten wat boren in mijn oor ofzo. Tering, wat heb ik geschreeuwd. Hij was buitenlands -no offence- en hij kon amper Nederlands. Dus geen buisjes meer voor moi.

Bij buisjes ben je toch gewoon onder narcose? Ik ben in ieder geval altijd gewoon onder narcose gebracht…
Ik heb ook veel vaker dan 18 keer oorontsteking gehad. Ik heb 't chronisch, dus ik snap al het ongemak dat het met zich meebrengt. Maar als je 't zo vaak gehad hebt, kan je dan niet beter naar een KNO-arts, wat al genoemd was? Desnoods vragen of je doorverwezen kan worden naar een specialist?
Ik heb zelf in Almere een hele goeie KNO-arts, een van de beste van Nederland, en operaties gaan vrijwel altijd zonder echt vreemde pijn!
En een andere soort oordruppels kan misschien ook helpen? Ik heb oordruppels gehad waarbij 'k echt heel erg oorpijn kreeg en de ontsteking totaal niet beter werd… Toen oordruppels waarbij het heel lang duurde en toen druppels waarbij het wel met 3 - 4 dagen echt minder werd! Dit zou je ook nog kunnen vragen!
Sterkte d’rmee!

vervelend

misschien even naar de dokter gaan en vragen hoe dit in godsnaam kan?!

Dankje. Ik kreeg een plaatselijke verdoving. Maar die werkte toen niet omdat ik oorontsteking had, en nu wil ik ze alleen nog als ik onder algehele narcose ga. Ja ik ben ook al bij een KNO arts geweest, alleen die vent doet er een beetje vaag over. Het is niet erg genoeg voor een ‘verdere’ stap zegmaar. En ik heb nu oordruppels gekregen en die werken gelukkig een beetje.

ik hoop btw voor je dat het overgaat.

mijn broertje heeft chronische oorontsteking. Echt zielig, hij is al iets van 12x geopereerd. En nu is zijn trommelvlies verzuurd en heeft hij er heel veel littekens op. En hij is pas 7.

Oh ik snap zo hoe je je voelt!
Maar het beste is echt druppelen…dan gaat het weg. Anders wordt het alleen maar erger en erger.

Beterschap!!